Arjowiggins Creative Papers sai uudet omistajat

4.10.2019 10:05Uutiset » Toimiala
Kaikki Arjowigginsin design-paperit on koottu yksiin kansiin. Kuva: Antalis.

Design-papereita valmistavat Arjowiggins Creative Papers -yksikön tehtaat ovat saaneet uuden omistajan Arjowiggins-konsernin konkurssin jälkeen. Tehtaiden johto on hankkinut ne MBO-kaupalla ja jatkaa toimintaa nyt kolmella tehtaalla Euroopassa ja yhdellä Kiinassa.

Uusi yhtiö Arjowiggins Group Ltd toimii Skotlannissa. Sillä on tehtaat Aberdeenissa, Canterburyssä, Espanjassa ja Kiinassa. Tutkimuskeskus on Ranskassa ja toimistot Pariisissa sekä Milanossa. Uusi yritys työllistää noin 800 henkeä.

Arjowiggins-brändillä on pitkä historia. Stoneywoodin tehtaalla Aberdeenissä on tehty hienopaperia 1800-luvulta lähtien.

– Toiminnassamme ei tapahdu suurta strategista muutosta. Aloitamme uuden luvun yrityksen historiassa ja aiomme vahvistaa liiketoimintaamme sekä tarjota ensiluokkaisia tuotteita ja palvelua asiakkaillemme, sanoo uuden yrityksen toimitusjohtaja Jonathan Mitchell.

Antalis jatkaa Arjowiggins-paperien tarjoamista

– Nyt toteutunut MBO-kauppa turvaa Arjowiggins Creative Papersin jatkuvuuden ja tähän liittyvien Arjowiggins Creative Papers brändien tulevaisuuden. Nämä tuotteet ovat olleet valikoimassamme koko ajan, eivätkä ole missään kohtaa poistuneet valikoimastamme. Tuotteita on myös ollut koko ajan saatavilla tehtaalta, sanoo Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Arjowiggins Creative Papersin brändejä, joita Antalis myy Suomessa ovat Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Pop’Set, Rives, Geltex ja Powercoat.

Share: