Arazzo hankkii Ricohin tasotulostimen

3.11.2020 07:53Uutiset » Toimiala
Arazzo tuottaa mm. kuvapintoja teollisuustuotteisiin. Kuva: Arazzo.

Suurkuvatalo Arazzo hakee laiteinvestoinnilla lisää tuottavuutta, monipuolisuutta ja laatua erityisesti kasvaviin sisustuspuolen tulostustarpeisiin. Arazzo Oy ja Docus Oy ovat tehneet sopimuksen Ricoh Pro T7210 UV LED-tasotulostimesta.

Arazzo saa tiedotteen mukaan investoinnilla tuotantoon lisää tehokkuutta ja laatu paranee entisestään. Tuotannon läpimenoaika on nyt yli 2 kertaa lyhyempi kuin aikaisemmin. Uuden tasotulostimen maksimi tuotantonopeus on jopa 100 m2/h ja tulostusala 2100 mm x 3200 mm.

Valkoisen värin tulostamisen tehokkuus ja laatu paranevat huomattavasti. Myös tulostimesta vakiona löytyvä primer avaa uusia mahdollisuuksia hankalille materiaaleille tulostettaessa. Laitteistolla voidaan tulostaa mm. akustiikkalevyille, puulle, akryylille, metallille, lasille ja pahville. Materiaalin paksuus voi olla jopa 11 cm.

Tulostimessa on Ricohin kehittämät kestävät ja varmatoimiset teollisuustason Gen5-tulostuspäät, jotka ovat laajasti käytössä monilla laitevalmistajilla.

Docus ensiesitteli Ricohin tasotulostinmalliston Suomessa kevään 2020 Sign, Print & Pack -messuilla. Nyt solmittu sopimus vahvistaa Docuksen asemaa järeiden suurkuvatulostimien markkinoilla Suomessa. Docuksen ja Ricohin tavoitteena on saavuttaa markkinajohtajuus Suomessa järeissä tasotulostusratkaisuissa.

Ricoh Pro T7210 UV LED on järeä tasotulostin. Kuva: Ricoh.
Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: