Antti Roine Corellia Helsingin toimitusjohtajaksi

10.5.2021 20:40Uutiset » Toimiala
Antti Roine. Kuva: Corellia.

Antti Roine on nimitetty koulutustalo Corellia Helsinki Oy:n toimitusjohtajaksi toukokuun alusta. Toimitusjohtajan vastuiden lisäksi hän tulee toimimaan myös kouluttajana. Roine on Linkedinin mukaan toiminut aiemmin useiden Microsoftin teknologiaa tarjoavien ohjelmistotalojen johtotehtävissä.

Roine on toiminut aikaisemmin Make it Right Helsinki Oy:n toimitusjohtajana, johtajana ja partnerina Sulava Oy:ssä, Onsight Helsingin toimitusjohtajana sekä konsulttina FC Soveltossa.

Corellia perustettiin vuonna 2013, ja yritys on kouluttanut vuosien varrella tuhansia markkinoinnin, sisällöntuotannon ja viestinnän ammattilaisia erityisesti Adoben ohjelmiin. Yrityksen toimitusjohtajana on tähän asti toiminut Juha Laamanen, joka jatkaa Corelliassa edelleen kouluttajana ja hallituksen jäsenenä.

Vuoden 2021 alusta Corelliasta tuli myös Microsoft Partner ja yritys aloitti tähän liittyvän koulutuksen. Roineen mukaan yritys tulee jatkossa panostamaan sekä graafisen alan koulutuksiin että Microsoftin teknologioiden koulutukseen.

Share: