Antalis panosti uusiin näyttelytiloihin

3.10.2018 08:06Uutiset » Toimiala
Papereiden näyttelytilassa on esillä runsaasti painotyönäytteitä ja laaja valikoima näytearkkeja, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen. Kuva: Antalis.

Graafisen alan tukkukauppa Antalis on ottanut käyttöön uudet näyttelytilat. Uudessa osoitteessa Tahkotiellä Vantaalla on nyt hyvät puitteet niin papereiden, pakkaamisen kuin suurkuvienkin näyttelytiloille.

– Papereiden näyttelytila on täysin uudistunut. Esillä on runsaasti inspiroivia painotyönäytteitä ja laaja valikoima näytearkkeja kaikista paperi- ja kartonkituotteistamme, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Suurkuvaratkaisujen esittelylle on varattu ruhtinaalliset tilat, jonne mahtuu niin tulostimia, leikkureita kuin laminaattoreitakin.

– Tilassa voi nyt kätevästi pitää työnäytöksiä ja esitellä laitteidemme toiminnan lisäksi suurkuvamateriaaleja ja niiden soveltuvuutta erilaisiin käyttökohteisiin, iloitsee Visual Com -liiketoiminnan vetäjä Mika Pöllänen.

– Pakkausratkaisujen esittely oli aikaisemmissa tiloissa haastavaa, sillä kyseisten tuotteiden esittelylle ei luontevaa tilaa saatu järjestettyä. Nyt voimme esitellä samassa tilassa niin pakkauslaitteita kuin -materiaalejakin ja testata eri vaihtoehtoja asiakkaan kanssa. Näin löydämme kuhunkin tilanteeseen parhaiten soveltuvat pakkausratkaisut, kertoo Packaging-liiketoiminnan vetäjä Risto Janhunen.

Share: