Antalis laajentaa paperivalikoimaansa

4.6.2013 15:31Uutiset » Toimiala

Antalis laajentaa eukalyptus-kuidusta valmistettua Olin-tuoteperhettään ja vahvistaa siten päällystämättömien papereiden tuotevalikoimaansa. Nämä Arjowigginsin valmistamat premium-luokan offsetpaperit soveltuvat erinomaisesti yritysviestintään, kutsuihin, esitteisiin, vuosikertomuksiin ja kirjoihin.

Miellyttävän karhea ja jäykkä Olin Rough saa nyt seuraa uusista perheenjäsenistä eli sileämmästä Olin Regularista ja erittäin sileästä Olin Smoothista. Värisävy High White kuuluu varastovalikoimaan, mutta tehdastilauksena on saatavissa myös värisävyjä Absolute White ja Cream. Tehdastilaustuotteena valikoimaan kuuluu myös Olin Recycled, joka on tehty 70 % korkealaatuisesta kierrätyskuidusta.

Yhteistä kaikille Olin-tuotteille on tasainen kuitujen asettuminen, mikä tuottaa Antaliksen mukaan miellyttävän luonnollisen tunnun ja erinomaisen painettavuuden. Olin Regular ja Olin Smooth ovat valikoimassa myös SRA3-koossa soveltuen sekä värijauhetta käyttäviin tekniikoihin että HP Indigolle. Valikoima 90 – 400 g/m2 on FSC®-sertifioitu.

Antalis on myös lanseerannut uuden design-paperin, joka tehdään perunasta. Curious Matter -designpaperin pinta muistuttaa hiekkapaperia. Paperi valmistetaan patentoidulla menetelmällä, jossa hyödynnetään perunan tärkkelystä yhdessä sideaineen ja luonnollisten väripigmenttien kanssa.

Persoonallisen Curious Matterin värivalikoima koostuu seitsemästä värisävyä, jotka on nimetty perunalajikkeiden mukaan. Curious Matter soveltuu digitaaliseen ja offsetpainatukseen. Valikoima on saatavana neliöpainoissa 125, 135, 270 ja 380 g/m2. Koko valikoima on FSC®-sertifioitu.

Share: