Antalis käynnisti sisustussuunnittelun kilpailun

21.9.2017 09:08Uutiset » Toimiala
Kilpailun parhaat työt esitellään myös kirjana. Kuva: Antalis.

Antalis on käynnistänyt kansainvälisen personoidulle sisustussuunnittelulle omistetun kilpailun. “Just print your imagination” on kilpailun motto.

Antalis toimii kilpailun järjestäjänä ja arvovaltainen tuomaristo koostuu design-alan kansainvälisistä vaikuttajista.

Antalis International Design Award –kilpailussa sisustussuunnittelijat, arkkitehdit, tulostuslaitokset, yritykset ja alan opiskelijat voivat lähettää vuoden loppuun mennessä kilpailuun parhaat suunnitelmansa, joissa vähintään yhtenä tuotteena on käytetty Antaliksen visuaaliseen kommunikaatioon suunniteltua Coala-valikoiman tuotetta.

Kaikki osallistumiset kirjataan nettisivuille www.AntalisInteriorDesignAward.com 1.9.-31.12.2017 välisenä aikana. Kaikki kilpailutyöt näkyvät kilpailusivujen Gallery-osiossa, joten osallistujat saavat töilleen näkyvyyttä kilpailun päättymiseen saakka.

Sarjojen voittajat hyötyvät myös laajasta medianäkyvyydestä ja rahapalkinnosta. Heillä on myös mahdollisuus saada toteutettua ideansa suunnittelemalla uudelleen osan Antaliksen pääkonttorista tai yhden Antaliksen tytäryritysten tiloista.

Sisustussuunnittelun referensseksi tarkoitettu tyylikäs “The BOOK” -kirja esittelee kilpailutöiden parhaimmiston sekä henkilökuvan jokaisesta voittajasta. Kirjasta tehdään 10 000 kappaleen painos ja se jaetaan ammattitiedotusvälineille, museoille, arkkitehtiyrityksille, suunnittelutoimistoille sekä tunnetuille suunnittelijoille.

Share: