Antaliksen varastotoiminnot Schenkerin tiloihin

24.5.2018 11:57Uutiset » Toimiala
Schenkerin varastotilat sijaitsevat keskeisellä paikalla lentokentän läheisyydessä Vantaalla osoitteessa Tikkurilantie 154.

Antalis Oy muuttaa heinäkuussa 2018 uusiin tiloihin. Uudet toimitilat sijaitsevat lentokentän läheisyydessä Vantaalla. Samassa yhteydessä Antaliksen ja Schenker Oy:n yhteistyö tiivistyy, kun Antaliksen Helsingin ja Vantaan varastotoiminnot siirtyvät Schenkerin varastotiloihin samaan osoitteeseen.

– Markkinaympäristö on muuttunut ja se on vaikuttanut myös meidän liiketoimintaamme. Schenker-yhteistyön kautta pystymme käyttämään varastotiloja vain tarpeen mukaisesti, mikä tuo kustannustehokkuutta ja joustavuutta liiketoimintaamme, toteaa Antalis Oy:n toimitusjohtaja Jukka Silventola.

Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen huomioi liiketoiminnan painotusten muutoksen.

– Paperin kulutus on jatkuvasti vähentynyt ja sitä kautta myös paperin osuus myynnistämme on pienentynyt. Vastaavasti suurkuva- ja pakkausratkaisujen myynti on kasvanut. Nyt saamme niiden varastointi- ja demotiloiksi paremmin soveltuvat puitteet.

Antalis Oy:n logistiikkapäällikkö Hannu Virtanen kertoo, että yritys on toiminut nykyisissä tiloissa jo 34 vuoden ajan .

– Ajat ja tarpeet ovat muuttuneet, joten nämä uudet järjestelyt vastaavat paremmin tämän hetken tarpeitamme niin toimiston kuin varastonkin osalta. Moniasiakkuusvarasto on luonnollisesti kustannustehokkaampi tapa varastoida. Saammehan palvelua, jossa hyödynnetään tehokkaampia tiloja, uudenaikaisempia järjestelmiä ja ylipäätään laajempia resursseja.

Share: