Anna Malk Pellervo-Median päätoimittajaksi

27.3.2019 07:22Uutiset » Toimiala
Anna Malk on nimitetty Pellervo-Media Oy:n vastaavaksi päätoimittajaksi. Kuva: Pellervo.

FM Anna Malk on nimitetty Pellervo-Media Oy:n vastaavaksi päätoimittajaksi 1. kesäkuuta 2019 alkaen. Hän aloittaa yhtiön palveluksessa 1. toukokuuta. Pellervo-Media Oy on Osuustoimintakeskus Pellervon omistama yhtiö, joka huolehtii Pellervon julkaisutoiminnasta.

Pellervo-Median julkaisemia lehtiä ovat Kodin Pellervo, Maatilan Pellervo ja Eläin-liite, Oma PIHA sekä Osuustoiminta-lehti. Uusi päätoimittaja saa hoitoonsa yhtiön koko lehtiperheen.

Pellervo-Median toimitusjohtaja Sami Karhu toivottaa Malkin suuresti tervetulleeksi ja sanoo, että Anna Malk pääsee kehittämään yhtiön julkaisutoimintaa hyvistä asemista.

– Yhtiön lehdet ovat Suomen aikakausilehtien klassikkoja, joiden juuret menevät Pellervon 120 vuoden taakse Pellervon perustamiseen vuoteen 1899. Lehtien toiminnallinen ydin on siinä, että ne tulevat suomalaisten ihmisten menestymistä ammateissaan, toimissaan ja askareissaan. Olemme menestyneet yhdessä pitkään ja aiomme menestyä jatkossakin, toteaa Karhu.

Vastaavana päätoimittajana vuosikymmenen toiminut Teemu Pakarinen jatkaa yhtiön palveluksessa erityistehtävissä kunnes jää eläkkeelle vuoden 2020 alusta. Osuustoiminta-lehden päätoimittajana vuodesta 2003 toiminut Karhu luopuu vaihdoksen yhteydessä päätoimittajan tehtävästä, mutta jatkaa yhtiön toimitusjohtajana.

Share: