Angry Birds -tulosteet ilahduttavat pieniä potilaita

26.11.2020 08:00Uutiset » Toimiala
Iloisten Angry Birds -hahmojen ja Lastenklinikoiden Kummien Teemu-nallen toivotaan lievittävän lasten jännitystä ennen toimenpidettä. Kuva: HP Suomi/Teemu Kemilä.

Hyväntekeväisyystempauksena koristellussa Oulun lastensairaalan tilassa seikkailevat tutut Angry Birds -hahmot. Magneettikuvaushuoneeseen tehdyillä teippauksilla halutaan ilahduttaa ja rauhoittaa pieniä potilaita.

HP Suomi lahjoitti yhdessä kumppaneidensa Rovio Entertainmentin, Coloron ja Seri-Decon kanssa Lastenklinikoiden Kummien ja Oulun yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten vastuualueen kautta uuteen magneettikuvaushuoneeseen hauskat Angry Birds -teippaukset. Sopivan lämminhenkistä kuvitusta mietittiin tarkkaan, sillä lasten ei haluttu liikaa innostuvankaan, jotta itse magneettikuvaus sujuisi rauhallisesti.

HP Suomen toimitusjohtaja Jarkko Huhtaniitty iloitsee hyvin sujuneesta yhteistyöstä.

– On ollut ilo saada olla mukana näin tärkeässä projektissa, jossa voidaan helpottaa lasten pelkoa magneettikuvauslaitetta kohtaan. On ollut myös hauska nähdä, miten Coloron käyttämä HP Latex 1500 -suurkuvatulostin pääsi elementtiinsä tarrojen tulostamisessa, sillä sen vesipohjaiset värit ovat erittäin turvallisia ja kestäviä ja siten aivan omiaan myös sairaalaympäristöihin. Haluaisin samalla kiittää Roviota, Seri-Decoa ja 3M:ää, joka lahjoitti turvalliset, PVC-vapaat tarramateriaalit projektiin, Huhtaniitty sanoo.

Hyväntekeväisyysprojekti sai alkunsa, kun Kummit vinkkasivat HP:lle koristeluita kaipaavasta uudesta magneettikuvauslaitteesta. Yhteistyökumppaneita ei tarvinnut kauaa houkutella mukaan.

– Olimme otettuja päästessämme värjäämään näin tärkeää kohdetta. Värit tuovat iloa elämään, ja aivan erityisesti lapsille värit ovat tärkeitä. Tässä yhdistyvät harvinaisen hyvä suunnittelu ja onnistunut toteutus, toteaa Coloron kehitysjohtaja Sampsa Lilja.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: