Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Anetcomin toimitusjohtajaksi Aku Kaukoluoto

1.3.2022 13:33Uutiset » Toimiala
Aku Kaukoluodon mukaan Anetcom tulee jatkossa kehittämään palvelustaan entistä asiakaslähtöisempää. Kuva: Anetcom.

Suurkuvatuotantoihin ja mainosratkaisuihin erikoistuneen Anetcom Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.3.2022 nimitetty Aku Kaukoluoto. Hän on aikaisemmin toiminut yhtiön liiketoimintajohtajana. Anetcom Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Jarkko Hietala siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

Nimityksen taustalla ovat tiedotteen mukaan yrityksen kasvutavoitteet, joiden saavuttaminen edellyttää määrätietoista ja tavoitehakuista johtajuutta.

– Annan luottavaisin mielin toimitusjohtajan tehtävät Akulle. Hän on yrityksen liiketoimintajohtajana osoittanut, että on oikea henkilö jatkamaan työtäni. Meillä on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta. Myös tulevaisuuden näkymät ovat valoisat. Tiedän, että menestyksemme jatkuu myös tulevaisuudessa, Jarkko Hietala toteaa.

Aku Kaukoluodon mukaan Anetcom tulee jatkossa kehittämään palvelustaan entistä asiakaslähtöisempää, keskittyen korkeaan laatuun sekä palvelun joustavuuteen.

– Panostamme edelleen myös merkittävästi työntekijöidemme työhyvinvointiin, Kaukoluoto kertoo.

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Anetcom Oy on perinteikäs perheyritys. Yrityksen juuret johtavat vuoteen 1992, jolloin perustettiin Mainos Hietala Oy. Vuonna 2014 Mainos Hietalaan yhdistyi Anetcom Oy. Yrityksen pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Pirkkalassa. Alkuvuodesta 2022 yhtiö avasi toimitilat myös Helsinkiin.

Array
Share: