Alma Consumer keskittyy kuluttajaliiketoimintaan

10.4.2018 08:04Uutiset » Toimiala
Aamulehti on uuden yksiön suurin lehti.

Alma News & Lifen ja Alma Regionsin yhdistämisestä syntyvän uuden, kuluttajamedialiiketoimintaan keskittyvän liiketoimintasegmentin nimeksi on valittu Alma Consumer. Yksiköllä on merkittävä rooli suomalaisen mediakuluttajan arjessa.

– Uuden yksikön keskiössä ovat suomalaiset kuluttajat. Keskitymme palvelemaan heitä elämän merkityksellisissä asioissa – paikallisesta ja valtakunnallisesta näkökulmasta. Tuotamme uutisia ja viihdettä kotimaasta sekä maailmalta ja nostamme ajankohtaisimmat aiheet keskusteluun. Lisäksi kehitämme relevantteja digitaalisia kuluttajapalveluja, sanoo uuden liiketoimintasegmentin johtaja Kari Kivelä.

Alma Consumer -yksikön mediat ja palvelut tavoittavat painettuina ja digitaalisina 2,6 miljoonaa suomalaista. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia lehtiä Aamulehteä, Satakunnan Kansaa ja Pirkanmaalla sekä Länsi- ja Keski-Suomessa ilmestyviä paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi liiketoimintasegmentin tuotevalikoimassa on useita digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun liittyen. Myös paino- ja jakeluyksikkö Alma Manu kuuluu liiketoimintasegmenttiin.

Yhdistämisestä muodostuva Alma Consumer on liikevaihdoltaan Alma-konsernin suurin liiketoimintayksikkö. Vuoden 2017 pro forma liikevaihto oli 151 miljoonaa euroa.

Share: