Adara Pakkauksella mittava investointiohjelma

19.3.2021 09:57Uutiset » Toimiala
Adaran tehtaalla on tehty mittavia investointeja automaatioon ja tuotantoprosessiin. Kuva: Adara Pakkaus.

Adara Pakkaus Oy:llä on käynnissä mittava investointiohjelma. Siihen sisältyy materiaalikäsittelyn automatisointi, tuotantoprosessin uudistuksia ja uuden fleksopainokoneen hankinta.

Yrityksen tiedotteen mukaan investointikokonaisuuden keskeisin ja mittavin hanke oli materiaalikäsittelyn automatisointi, joka saatiin päätökseen vuoden 2020 lopussa. Sen ohella Valkeakosken tehtaalla toteutettiin useita muita uudistuksia, jotka tehostavat tuotantoprosessia ja auttavat minimoimaan siinä syntyvän jätteen määrän. Tehdasinvestoinnit vietiin läpi sujuvasti tuotannon kärsimättä.

Adara Pakkaus on myös tehnyt päätöksen uuden painokoneen hankinnasta ja se asennetaan tämän vuoden lopulla, kertoo Pakkaus-lehti. Painokoneen hankinnan taustalla on tehtaan nykyisen konekannan uusiminen. Kaikki Adaran toiminnot on nyt keskitetty Valkeakoskelle, jossa aaltopahvikonetta on modernisoitu ja vuonna 2016 otettiin käyttöön display-tuotantoa palveleva digipainokone.

– Investoinnit parantavat kilpailukykyämme lisääntyneet automaation, varastotehokuuden ja toimitusvarmuuden parantumisen myötä, kertoi toimitusjohtaja Kari Ollila lehdelle.

Adaran tuotevalikoima käsittää erilaisia aaltopahvista valmistettuja pakkauksia ja display-ratkaisuja. Yritys on kolmen suurimman aaltopahvin valmistajan joukossa Suomessa.

Adara Pakkaus tekee pakkausratkaisuja aaltopahvista. Kuva: Adara Pakkaus.
Share: