Westpak voitti kultaa painokilpailussa USA:ssa

13.5.2021 08:00Uutiset » Pakkaukset
Westpakin tekemä painotyö, Leroy Torsk Lettsaltet, on korkealaatuinen joustopakkaus, joka on fleksopainettu täysteräväpiirtotekniikalla. Kuva: Marvaco.

Suomalainen joustopakkausten painaja Westpak saavutti painotyöllään kultamitalin ja Best of Show Award -palkinnon arvostetussa FTA Excellency in Flexography -kilpailussa. Kultaa tuli Leroy Torsk Lettsaltet -työstä.

Westpakin tekemä painotyö, Leroy Torsk Lettsaltet, on korkealaatuinen joustopakkaus, joka on fleksopainettu täysteräväpiirtotekniikalla. Työ on tehty yhteistyössä prepresstalo Marvacon kanssa.

Leroy Torsk -työ osoittaa tiedotteen mukaan, kuinka täysteräväpiirtopainatus mahdollistaa äärimmäisen hienoja yksityiskohtia, joissa vaaditaan selkeää piirtoa ja kontrastia vaaleista yksityiskohdista tummiin varjoihin. Työn vaativuutta lisäsivät tasalaatuisuutta vaativat monet vaaleansiniset värisävyt, jotka ovat yhdistetty vaalean kalan yksityiskohtien sekä negatiivitekstien kanssa samaan kuvaan. Tällaisen painatuksen toteuttaminen vaatii erityistä ammattitaitoa, ja tälläkin kertaa se saavutettiin ympäristöystävällisemmällä prosessipainatuksella.

Westpak on johtava pakkauspainotalo, joka on pitkään hyödyntänyt tuotannossaan prosessipainatusta. Tämän takia yhtiö oli Euroopan ensimmäinen painotalo, joka sai EGP-kumppanuussertifikaatin Marvacolta. Westpak pystyy tarjoamaan sekä GreenerPrinting -painatusta että vastuullisia pakkausmateriaaleja asiakkailleen.

Share: