Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Valion maitotölkeissä kampanjakuosit keväällä

22.3.2022 15:03Uutiset » Pakkaukset
Tyhjentyneet kuositölkit toimivat kotona idätysastioina, yrttiruukkuna, tai vaikka kynätelineenä ja rairuohon kasvatusalustana. Kuva: Valio.

Kevään ja alkavan kasvukauden kunniaksi Valion maidoissa käynnistyy Viljele hyvää -kampanja. Maidot pakataan maaliskuusta lähtien tölkkeihin, joissa on kasvusta, luonnon monimuotoisuudesta ja elämänilosta kertovat kuosit.

Kuosit maitotölkkeihin ovat suunnitelleet 5 suomalaista kuvittajaa: Ilona Partanen, Mikko Saarainen, Satu Kettunen, Sofia Pusa ja Sami Viljanto.

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen liukuvasti ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.

Kampanjassa mukana olevissa tölkeissä avataan Viljele Hyvää -ajatusta myös lisätyn todellisuuden (AR) keinoin. Tölkissä on AR-kokemus, jossa voi herättää yrtit kasvuun kännykän näytöllä, tutustua tarkemmin kaikkiin kuvituksiin ja niiden suunnittelijoihin, poimia vinkit yrttien kasvatukseen ja ruoanlaittoon sekä tutustua uudistavaan viljelyyn, jota maitotilayrittäjät tekevät.

Array
Share: