Uusia ratkaisuja makeisten paperipakkauksiin

25.2.2021 17:50Uutiset » Pakkaukset
Paperiyhtiö Sappi ja pakkauskoneiden valmistaja Syntegon Technology yhdistävät voimansa tarjotakseen entistä ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja, jotka perustuvat paperiin. Kuva: Sappi.

Makeisteollisuus käyttää yhä paljon muovia makeisten pakkauksissa, mutta paperipakkausten suosio on kasvamassa. Paperiyhtiö Sappi ja pakkauskoneiden valmistaja Syntegon Technology yhdistävät nyt voimansa tarjotakseen entistä ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja, jotka perustuvat paperiin.

Yhteistyö tähtää tiedotteen mukaan uusien ratkaisujen kehittämiseen lähinnä suurille ja keskisuurille makeisteollisuuden yrityksille. Yhteistyö mahdollistaa synergiset, tuoteturvallisuuden takaavat materiaalit ja laitteet, joilla pakkauksia voidaan tehdä.

Yhteistyö tähtää myös olemassa olevien pakkauskoneiden muuttamiseen uusien pakkausten tekoa varten. Tähän tarkoitukseen on kehitetty ‘paper-ON-form’ -konvertointisarja, jonka avulla voidaan taata optimaalinen pakkauksen muotoilu ja suljenta myös suurissa nopeuksissa kylmäsuljentakoneissa.

Sappi tarjoaa yhteistyöhön laajan valikoiman suojakerroksen sisältäviä paperilaatuja.

Share: