Teolliseen tarratulostamiseen uusia vaihtoehtoja

24.2.2021 08:39Uutiset » Pakkaukset
TJ-tulostimissa päästään jopa 300 dpi:n tarkkuuteen. Kuva: Brother.

Brother tuo markkinoille uudet kestävät ja helposti integroitavat teollisuuskäyttöön tarkoitetut tarratulostimet. Teollisuuden TJ-tarratulostimet on suunniteltu suurivolyymiseen, yli 1 000 tarran päivittäiseen tulostamiseen.

Mallistoon kuuluu kahdeksan laitetta, jotka sopivat Brotherin mukaan käytettäväksi tuotannossa, kuljetus- ja logistiikka-alalla, vähittäiskaupassa ja terveydenhuollossa. Sarja on suunniteltu minimoimaan hukka-ajat ja maksimoimaan tuottavuus. Laitteiden tulostusnopeus on jopa 14 tuumaa sekunnissa.

Brother on kehittänyt tarra- ja etikettitulostimia vuodesta 1989 lähtien.

– Teollisuuden TJ-tarratulostinten kehitystyössä on hyödynnetty Brotherin laaja-alaista osaamista. Mallisto tarjoaa yrityksille suorituskykyä, johon ne voivat luottaa jokaisessa tarrassa, sanoo Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finland.

TJ-mallisto sisältää useita liitäntävaihtoehtoja, kuten Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden. Tulostimet sopivat erilaisten etikettien, kuten pakkaustarrojen, lähetys- ja vastaanottotarrojen, tuote- ja osatarrojen, lavatarrojen, palautustarrojen ja vaatimustenmukaisuustarrojen tulostamiseen.

Share: