Täysin suojattu juomatölkki lisää hygieniaa

23.3.2021 11:08Uutiset » Pakkaukset
Uusi CANtastic-tölkkipakkaus suojaa juomatölkin myös päältä. Kuva: Copyright CCL Label.

Kuluttajat ovat tutkimusten mukaan nyt entistä kiinnostuneempia elintarvikkeiden puhtaudesta. CCL Label on lanseerannut uuden pakkauksen, joka suojaa juomatölkin sleeverin avulla täydellisesti. Pakkaus on lisäksi uudelleen suljettava, ja tarjoaa entistä enemmän painopintaa promootioille sekä tuotetiedolle.

Hygieniasta ja elintarviketurvallisuudesta on CCL Labelin tiedotteen mukaan tullut koronapandemian aikana entistä tärkeämpi tekijä kuluttajien ostokäyttäytymisessä. Kaksi kolmasosaa kuluttajista on IPSO-tutkimuslaitoksen tutkimuksen mukaan huolissaan käyttämiensä elintarvikkeiden turvallisuudesta. McKinseyn tutkimuksen mukaan hygienia on uusi trendi pakkausalan kuuden tärkeimmän trendin joukossa.

CCL Labelin mukaan uusi CANtastic-tölkkipakkaus tarjoaa maksimihygienian ja erinomaisia promootiomahdollisuuksia brändeille. Ratkaisussa alumiinitölkki suljetaan täysin sleeveriin, joka on kuitenkin helposti avattavissa vetoketjun omaisesti. Pakkaus voidaan myös sulkea uudelleen juoman suojelemiseksi esimerkiksi hyönteisiltä.

Pakkaus käy valmistajan mukaan suoraan kierrätykseen myös sleeverin kanssa. CCL Label suunnittelee myös suljetun kierron kierrätysratkaisun tarjoamista sleevereille.

Tölkkipakkaus voidaan sulkea uudelleen. Kuva: Copyright CCL Label.
Share: