Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Sulapacille teknologiakumppani Japanista

8.12.2022 09:57Uutiset » Pakkaukset
Japanilainen Shiseido lanseerasi toukokuussa uuden Ulé-brändin, jonka pakkausten korkit on tehty Sulapacin materiaalista. Kuva: Sulapac.

Pakkausmateriaaleja valmistava startup Sulapac on saanut uuden yhteistyökumppanin. Japanilainen Nissha Co sijoittaa Sulapaciin ja kehittää yhdessä vastuullisia valupakkauksia, joissa käytetään Sulapacin kuitumateriaalia.

Tiedotteen mukaan Nisshalla on asiakkaina joitakin maailman suurimmista brändeistä. Yrityksen liikevaihto oli 1,3 miljardia dollaria vuonna 2021. Nisshan tavoitteena on nostaa liikevaihto 2 miljardiin dollarin vuoteen 2030 mennessä ja samalla vähentää hiilidioksidipäästöjä 30 %.

Yritysten yhteistyö alkoi vuonna 2018 Sulapacin biokomposiitin materiaalin käytöllä kosmetiikan, mausteiden ja kuivien ruokien rasiapakkausten valmistamisessa. Nissha on kehittänyt valupakkauksia, jotka on tehty vastuullisista materiaaleista kuten Sulapacin biokomposiitista ja sellusta. Niillä on korvattu muovista tehtyjä pakkauksia. Nissha aikoo nyt laajentaa tällaisten pakkausten valikoimaansa.

Sulapac on saanut asiakkaiksi yhä enemmän kosmetiikan tuottajia, sekä pieniä että suuria brändejä. Japanilainen Shiseido lanseerasi toukokuussa uuden Ulé-brändin, jonka pakkausten korkit on tehty Sulapacin materiaalista. Ranskalainen Chanel on myös käyttänyt Sulapacin materiaalia uuden voidesarjan purkkien kansissa.

Share: