Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Stora Ensolta hiilineutraali kartonkivalikoima

28.10.2021 11:47Uutiset » Pakkaukset
Uusi hiilineutraali kartonki sopii Stora Enson mukaan mm. suklaapakkauksiin. Kuva: Stora Enso.

Stora Enso lanseeraa hiilineutraalin kartonkivalikoiman, joka on tiedotteen mukaan markkinoiden ensimmäinen. Performa Light CarbonZero on hiilineutraali, uusiutuva ja kierrätettävä kartonkivalikoima, jonka avulla Stora Enson asiakkaat voivat pienentää ilmastovaikutuksiaan.

Performa Light CarbonZero valmistetaan Ruotsissa Stora Enson Forsin tehtaalla, jonka sähkön- ja höyryntuotannosta, ja vuoden 2022 alusta lähtien myös sisäisestä logistiikasta, ei aiheudu fossiilisia hiilidioksidipäästöjä. Tämä on tulosta jatkuvasta kehityksestä ja investoinneista toimintojen parantamiseen. Tuotannon kasvihuonekaasupäästöt ovat siksi erittäin alhaiset.

Kartongista tehdään täysin hiilineutraalia kompensoimalla tällä hetkellä raaka-aineen tuotannosta väistämättä syntyvät päästöt luotettavan ulkopuolisen kumppanin South Polen palvelun kautta.

– Kuluttajat painottavat ostopäätöksissään yhä enemmän kestävää kehitystä, joten odotamme hiilineutraalien tuotteiden kysynnän kasvavan tulevaisuudessa. Hiilineutraali Performa Light CarbonZero auttaa asiakkaitamme pienentämään ilmastovaikutuksiaan ja erottautumaan markkinoilla pakkaustensa kautta, sanoo FBB- ja SBS-liiketoiminnoista vastaava johtaja Dmitry Panfilov.

Uusi kartonki on Stora Enson mukaan ihanteellinen valinta suklaa- ja makeispakkauksiin, kosmetiikka- ja kauneuden- ja terveydenhoitotuotteiden pakkauksiin ja muihin premium-pakkauksiin.

Array
Share: