Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

SIG kehitti uudenlaisen aseptisen kartonkipakkauksen

11.11.2021 08:00Uutiset » Pakkaukset
Combivita-pakkaukset on yrityksen mukaan kehitetty laajan kuluttajatutkimuksen perusteella. Kuva: SIG.

Aseptisia pakkauksia valmistava SIG on kehittänyt uuden sukupolven perhekoon aseptisen nestekartonkipakkauksen. Combivita-pakkaus tarjoaa tiedotteen mukaan parempia mahdollisuuksia hyllynäkyvyyteen, joustavuutta pakkauksen täyttöprosessissa sekä ympäristöystävällisiä ominaisuuksia.

Combivita-pakkaukset on yrityksen mukaan kehitetty laajan kuluttajatutkimuksen perusteella, ja ne vastaavat pandemiasta seuranneisiin kulutustottumusten muutoksiin. Kätevien perhekoon tuotteiden ja pakkausmuotojen kysyntä on kasvanut pandemian aikana merkittävästi.

Pakkauksessa on lisää kulmia ja pintoja, joita voidaan brändätä. Sensitiivisten tuotteiden suojaksi pakkaukseen voidaan laittaa ultraohut alumiinisuojakerros. Pakkauksen ympäristöystävällisyyttä lisää sen vahvuus, jonka vuoksi sekundääripakkaamista ja logistiikkakustannuksia voidaan vähentää. Pakkauksen kartonki on täysin FSC-sertifioitua ja suojakerroksena voidaan myös käyttää puupohjaista barrieeria.

Pakkauksessa käytetään SIG:n kehittämää uutta kytkettyä truTruwist-korkkia, joka on tehty puupohjaisista materiaaleista. Tämä korkki vastaa EU:n direktiiviä, jonka mukaan kytketyt korkit ovat pakollisia kertakäyttöpakkauksissa vuodesta 2024 lähtien.

Array
Share: