Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Prime Label laajentuu Pohjoiseen Eurooppaan

10.8.2021 19:37Uutiset » Pakkaukset
LabelPrintillä on modernia tuotantotekniikkaa tuotantotiloissaan Virossa. Kuva: LabelPrint.

Prime Label Group jatkaa laajentumistaan yritysostoilla Euroopassa. Nyt yritys tulee Baltian ja Pohjoismaiden markkinoilla ostamalla virolaisen LabelPrint-yrityksen. LabelPrint on Viron suurin etikettipaino, joka on toiminut myös Suomen markkinoilla.

LabelPrint OÜ aloitti toimintansa vuonna 2001. Kolme vuotta myöhemmin, tammikuussa 2004, Paraprint AS ja Paraprint SIA siirtyivät kokonaan LabelPrintin omistukseen. Yritysten sulautumisen tuloksena LabelPrintistä tuli Viron suurin etikettipainotalo. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. itsekiinnittyvät etiketit, sleeverit ja monikerrosetiketit. Tuotantotekniikka käsittää fleksopainolinjoja ja digipainamista.

– LabelPrintin osto vahvistaa asemaamme Keski-Euroopassa ja valmistaa meitä laajentumiseen Baltiassa ja Skandinaviassa, sanoo Arkadiusz Sapiecha, Prime Labelin toimitusjohtaja.

Prime Labelilla on kaksi painotaloa Puolassa ja yksi Sloveniassa. Yrityksen liikevaihto nousee yritysoston jälkeen yli 60 miljoonan euron. Prime Labelin omistaa pääomasijoittaja Innova Capital, joka on asettanut tavoitteeksi 100 miljoonan euron liikevaihdon etikettimarkkinoilta vuoteen 2025 mennessä.

Share: