Papticilta uusi materiaali joustopakkauksiin

22.6.2021 08:00Uutiset » Pakkaukset
Uusi joustopakkausmateriaalia Paptic Apus sopii myös kuumasaumattaviin pakkauksiin. Kuva: Paptic.

Paptic on lanseerannut uuden resurssitehokkaan ja kuitupohjaisen pakkausmateriaalin joustopakkauksiin. Uusi Paptic Apus materiaali on kehitetty erityisesti joustopakkauksiin ja sitä voidaan käyttää useissa loppukäytöissä, kuten kuivaelintarvike-, lelu- ja hygieniatuotepakkauksissa.

– Pehmeä, hiljainen ja silkkisen tuntuinen Paptic Apus toimii loistavasti olemassa olevilla jalostuslinjoilla. Kevyt materiaali ylläpitää hyvin erilaisia pakkausmuotoja ainutlaatuisen rakenteensa vuoksi, kertoo Paptic Oy: n joustopakkausten tuotepäällikkö Katja Jokiaho.

Materiaali kierrätetään pakkauspapereiden ja pahvin kanssa.

– Se on ylivoimainen kuumasaumautuviin papereihin ja biomuoveihin verrattuna kierrätettävyyden ja flowpack-koneisiin sopivan ajettavuuden ansiosta. Valitsemalla Paptic Apuksen pakkausmateriaaliksesi voit merkittävästi vähentää muovijätettä, erottua kilpailijoistasi ja vahvistaa mielikuvaa brändistäsi kestävän kehityksen edelläkävijänä, Jokiaho sanoo.

Uusi laatu on saatavana sekä perinteisiin paperijalostuksiin soveltuvana (40 g/m2) että kuumasaumautuvana versiona Paptic Apus SEAL (45 g / m2). Paptic Apus on saatavilla myös FSC-sertifioituna.

 

Share: