Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Pa-Hu kasvaa ja investoi lisää

10.8.2022 08:32Uutiset » Pakkaukset
Pa-Hu on tehnyt räätälöityjä pakkauksia mm. Pentikille. Kuva: Pa-Hu.

Pakkauksia valmistava Pa-Hu Oy on tehnyt viime vuosina monia investointeja ja kasvanut nopeasti. Yritys investoi nyt Business Finlandin tuella tuotantoteknologiaan sekä uuteen varasto- ja tuotantotilaan. Tuotannon uusi kehitysinvestointi on arvoltaan 1,5 miljoonaa euroa.

Pa-Hu onnistui lisäämään liikevaihtoaan myös pandemiavuosina 2020 ja 2021. Viime vuonna yrityksen liikevaihto kasvoi 28,6 % ja oli 16,6 miljoonaa euroa. Henkilökunnan määrä oli 49.

– Tämä nyt saavutettu kasvu-ura on lupaava, ja meillä on vakaa aikomus pysyä sillä. Olemme jälleen investoimassa mm. uuteen tuotantoteknologiaan ja sen kehitykseen sekä panostamassa entistä enemmän prosesseihin ja niiden hallintaan. Nähdäkseni nyt saavutettu kasvu on vasta alkua, toteaa toimitusjohtaja Sara Raikamo tiedotteessa.

Pa-Hu on aaltopahvitehdas sekä pakkaustarvikkeiden, kartonki- ja kovapahvituotteiden valmistajana. Myyntijohtaja Janne Teliranta kuvailee kasvua kovaksi, mutta hallituksi.

– Liikevaihdon kasvu on seuraus pitkäjänteisestä työstä, laaja-alaisista onnistumisista eri osastoillamme sekä määrätietoisuudesta haastavinakin aikoina. Maailma ja myyntikenttä on muuttunut, mutta olemme olleet muutoksessa mukana aktiivisella otteella. Myynnissä olemme tietoisesti tähdänneet kovaan kasvuun ja hakeneet sitä kasvattamalla nykyisiä asiakkuuksiamme sekä panostamalla uusasiakashankintaan, Teliranta sanoo.

Yritys rakentaa parhaillaan Veikkolan tehtaalleen liki 2 000 m2 uutta lämmintä varasto- ja tuotantotilaa. Business Finlandilta on saatu merkittävä investointilaina, jonka avulla tullaan tekemään noin 1,5 miljoonan euron arvoinen tuotantoteknologian kehityshanke.

– Uusi tuoteteknologia ja sen myötä hiottu tuotantolinja vahvistaa palveluvalikoimaamme entisestään ja mahdollistaa vahvalla kasvu-uralla pysymisen, Raikamo kertoo.

Array
Share: