Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Muoviton mutta ei persoonaton joulukalenteri

1.12.2021 08:00Uutiset » Pakkaukset
Ifolor tarjoaa tänä vuonna uutuutena myös Robin Packalenin kanssa yhteistyössä tehtyä joulukalenteria, jonka luukuista aukeaa sisältöäkin QR-koodien avulla. Kuva: Metsä Board.

Ifolor on lanseerannut täysin muovittoman ja elämyksellisen suklaakalenterin, jonka voi personoida omalla kuvalla. Käytön jälkeen kalenteri on helppo kierrättää kartonkikeräyksessä. Yksilölliset kalenterit toteutetaan Ifolorin ja Pyroll Pakkauksiin kuuluvan PackageMedian yhteistyönä.

Kalenterit valmistetaan Metsä Boardin kevyestä ja kestävästä taivekartongista, joka toistaa painettavan valokuvan tarkasti. Kalenterin luja mutta kevyt sisärakenne on tehty Metsä Boardin valkoisesta kraftlainerista, joka sopii herkkien elintarvikkeiden pakkaamiseen.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisen elämyksen, joka yhdistää oman valokuvan ja suklaanautinnon. Valitsimme kalenteriimme luonnollisesti vastuullisen ja kierrätettävän materiaalin, jossa kuva näyttää mahdollisimman hyvältä ja suklaa maistuu siltä miltä pitääkin. Tänä vuonna uutuutena on myös Robin Packalenin kanssa yhteistyössä tehty joulukalenteri, jossa on suklaan lisäksi ainutlaatuista, virtuaalista sisältöä luukkuihin painetuissa QR-koodeissa, toteaa ifolorin toimitusjohtaja Kati Sulin.

Kalenterit painaa PackageMedian digitaalinen pakkaustehdas. Toimitusjohtaja Mauri Reinilän mukaan pakkaus on käytön aikana parhaimmillaan kuluttajapinnassa nykyaikainen interaktiivinen käyttöliittymä tai palvelu.

Share: