Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mondilta uusi tuotesarja maatilojen tuoretuotteille

23.6.2022 11:50Uutiset » Pakkaukset
Mondin uudet Grow&Go-pakkaukset on suunniteltu suojaamaan maatilojen tuoretuotteita pellolta kaupan hyllylle asti. Kuva: Mondi.

Pakkausalan suuryhtiö Mondi on laajentanut vastuullisten pakkausten valikoimaansa uudella tuoretuotteiden pakkaussarjalla. Uudet Grow&Go-pakkaukset on suunniteltu suojaamaan maatilojen tuoretuotteita pellolta kaupan hyllylle asti.

Aaltopahvilaatikoita on tiedotteen mukaan useita kokoja. Pienemmät niistä ovat houkuttelevan näköisiä kuluttajaystävällisiä pakkauksia. Pakkaukset ovat tehty monomateriaalista, ja niitä on helppo kierrättää. Ne vähentävät ruokahävikkiä suojaamalla hedelmiä ja vihanneksia pinottavissa, hygieenisissä pakkauksissa.

Moni uskoo pienten annospakkausten kysynnän kasvavan, sillä ne tarjoavat kuluttajille monia etuja. Tuoretuotteisiin ei tarvitse koskea, eikä punnita ja pakata niitä. Kaupan logistiikkaa pakkaukset hyödyttävät monin tavoin.

Mondilla on Kuopiossa Powerflute-aaltopahvitehdas. Tehtaalla valmistetaan korkeatasoista aallotuskartonkia, jota käytetään hedelmien ja vihannesten aaltopahvilaatikoissa. Tehtaan tuotantoa ollaan parhaillaan laajentamassa.

 

Share: