Metsä Board panostaa lisää pakkausten kehittämiseen

26.5.2021 17:17Uutiset » Pakkaukset
Metsä Boardin Excellence Centre kehittää pakkauksia Äänekoskella. Kuva: Metsä Board.

Metsä Board panostaa lisää pakkausten kehittämistyöhön avaamalla asiakkaille uuden 360 Services -palvelukokonaisuuden. Sen avulla brändit voivat entistä paremmin optimoida pakkauksensa ympäristön, kuluttajakokemuksen, tehokkuuden ja logistiikan toimivuuden suhteen.

Metsä Boardin tiedotteen mukaan kuluttajien huolenaiheet ja tiukentuvat säädökset ovat lisänneet kysyntää vastuullisille ja turvallisille pakkausratkaisuille. Samalla suorituskyvyn ja tehokkuuden parantaminen ovat entistä tärkeämpiä. Uusi palvelu tuo asiakkaille hyötyjä läpi pakkausarvoketjun aina kierrätettävyydestä brändin vaikuttavuuteen, tuotannon ja toimitusketjun tehokkuuteen sekä ympäristövaikutusten vähentämiseen täydentäen yhtiön korkealaatuisten kartonkien tarjoomaa.

– Uusien ratkaisujen tarve on kova ja niiden kehittämiseksi tarvitaan kumppanuuksia. Yhteistyöllä pystytään kehittämään, testaamaan ja tuomaan markkinoille uusia ratkaisuja nopeammin ja menestymään. Kevyet huippuluokan kartongit ovat meidän ratkaisumme lähtökohta, ja pystymme auttamaan asiakkaitamme maksimoimaan niiden suorituskyvyn läpi pakkausarvoketjun. Tarjoomamme yltää siis vielä kartonkeja pidemmälle, kertoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.

Metsä Boardin 360 Services perustuu yhtiön syvälliseen kartonki- ja pakkausosaamiseen, joka on tulosta vuosikymmenten yhteistyöstä johtavien maailmanlaajuisten teknologiatoimittajien, tutkimuslaitosten, brändinomistajien, jalostajien, painajien, aaltopahvin valmistajien sekä logistiikka- ja IT-toimittajien kanssa.

Palvelu koostuu viidestä kokonaisuudesta: kestävän kehityksen palvelu, pakkaussuunnittelupalvelu, tekninen palvelu, T&K-palvelu ja toimitusketju- sekä digitaalinen palvelu.

Share: