MB Rahastot sijoittaa Pyroll Pakkaukseen

5.5.2021 18:32Uutiset » Pakkaukset
MB Rahastoa on kiinnostanut mm. Package Median personoitujen pakkausten tuotanto. Kuva: Package Media.

MB Rahastot haluaa vahvistaa Pyroll Pakkausten kasvua yritysjärjestelyn avulla. Yritys siirtyy MB Rahastojen ja toimivan johdon omistukseen ja Reino Uusitalo perheineen jää pois sen toiminnasta. Omistusjärjestely tehtiin 5.5. ja se vaatii vielä Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän.

Pyroll Pakkaukset on tiedotteen mukaan johtava kotimainen vastuullisten pakkausratkaisujen toimittaja elintarviketeollisuudelle ja kaupalle. Pyroll Pakkaukset valmistaa korkealaatuisia kartonki-, paperi-, muovi- ja alumiinipakkauksia yhteensä yhdeksässä tuotantolaitoksessaan Suomessa. Yritys teki 60 milj. euron liikevaihdon vuonna 2020 ja työllistää lähes 300 pakkausalan ammattilaista.

– Pyroll Pakkaukset on pitkäjänteisellä asiakasyhteistyöllä onnistunut rakentamaan vahvan aseman kotimaisen elintarviketeollisuuden ja kaupan luotettavana kumppanina. Lisäksi liiketoimintakokonaisuuteen kuuluva Package Media Oy on rakentanut vahvan edelläkävijän aseman pakkauksiin liittyvien digitaalisien palvelukonseptien toteuttajana, toteaa partneri Vesa Keränen MB Rahastoista.

Kasvu ja kansainvälistymisen tähtäimessä

Keräsen mukaan Pyroll Pakkausten vahva paikallisuus, monimateriaaliosaaminen sekä systemaattinen panostaminen vastuullisiin pakkausratkaisuihin luovat erinomaiset edellytykset yhtiön kehittämiselle. Pyroll Pakkausten asiakasorientoitunut johto yhdessä yhtiön ammattitaitoisen organisaation kanssa on tehnyt menestyksekästä työtä yhtiön kehittämisessä. MB rahastot haluaa yhdessä heidän kanssaan vauhdittaa yhtiön kasvua kotimaassa ja tukea liiketoiminnan kansainvälistämistä.

Vuonna 1973 perustetun yrityksen perustaja ja Pyroll Groupin hallituksen puheenjohtaja Reino Uusitalo kertoo halunneensa löytää liiketoiminnalle uuden kotimaisen omistajan, joka pystyy antamaan leveämmät hartiat tukemaan kehitystä tulevaisuudessa.

– Haluamme olla elintarviketeollisuuden ja kaupan kumppanina luotettava, vastuullinen ja innovatiivinen pakkausratkaisujen toimittaja. Nyt MB Rahastojen kanssa solmittu omistusjärjestely antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kasvustrategiamme toteuttamiseen. Kokeneena ja ennen kaikkea kotimaisena pääomasijoittajana MB Rahastot tuo vahvan panoksensa ja osaamisensa toimintamme edelleen kehittämiseen. Asiakkaillemme tämä järjestely tarkoittaa mm. investointeja tuotantoomme sekä lisää tuotekehitysvoimaa vastuullisten kotimaisten pakkausten toteuttamiseen, toteaa Pyroll Pakkausten toimitusjohtaja Mika Lankila.

Share: