Markem-Imajen merkintälaitteiden jakelu Informalle

25.1.2021 09:05Uutiset » Pakkaukset
Solariksen järjestelmiä käytetään mm. lääkepakkausten merkintään. Kuva: Solaris Laser.

Markem-Imajen merkintälaitteiden edustus Suomessa ja Virossa siirtyy Informa Oy:lle helmikuun alusta. Markem-Imaje Finlandin toiminnan loppuessa yritysten yhteistyö syvenee uuden jakelusopimuksen myötä ja Informasta tulee ainoa Markem-Imajen tuotteiden jakelija Suomessa ja Virossa 1.2.2021 lähtien.

Aiemmin Informa on myynyt Markem-Imajen merkintälaitteita ja -tarvikkeita sekä toimittanut asennus- ja huoltopalveluita Markem-Imaje Finlandin rinnalla jo useamman vuoden ajan. Markem-Imajen henkilöstö liittyy nyt tiedotteen mukaan Informan vahvuuteen muodostaen erittäin vahvan Markem-Imaje -osaamiskeskuksen Suomeen.

– Markem-Imajen merkintälaitteet, kulutustarvikkeet ja ohjelmistot ovat laadultaan sekä monipuolisuudeltaan markkinoiden kärkeä. Valikoimista löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin merkintätarpeisiin. Jakeluvastuun siirtyminen meille vahvistaa Informan asemaa merkintäratkaisujen toimittajana ja parantaa entisestään kykyämme palvella asiakkaitamme, sanoo toimitusjohtaja Eero Kytölä.

Markem-Imaje on yhdysvaltalaisen Dover Corporationin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka on maailman johtavia tuote- ja pakkausmerkintäratkaisujen valmistajia. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkintäteknologiat. Viime vuonna yritys vahvisti asemaansa lasermerkinnässä ostamalla kilpailijansa Solaris Laser -yrityksen.

– Arvostamme Informan kokonaisvaltaista merkintäosaamista ja tämä askel on luonnollinen jatkumo jo pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme. Informan kokonaisvastuu Suomen ja Viron markkinoista mahdollistaa Markem-Imajelle paremman markkina-aseman ja parantaa merkittävästi asiakasläheisyyttä sekä paikallista asiakaspalvelua, kommentoi Markem-Imajen Pohjois-Euroopan toiminnoista vastaava Martin Bailey.

Share: