Kotkamillsin tarjoilupakkaukset jääkiekon MM-kisoihin

21.1.2021 19:17Uutiset » Pakkaukset
Kotkamillsin elintarvikekartongista valmistettuja tarjoilupakkauksia käyttää myös Teemu Pukin seura Norwich Englannissa. Kuva: Pyroll.

Täysin kierrätettävää elintarvikekartonkia valmistava Kotkamills toimii Suomessa keväällä 2022 Jääkiekon MM-kisojen virallisena sponsorina. Kotkamillsin täysin kierrätettävästä elintarvikekartongista valmistettuja tuotteita sekä kierrätyspisteitä löytyy kisojen aikana niin areenoilta kuin fanialueiltakin.

Jääkiekon MM-kisojen kullasta pelataan Tampereella ja Helsingissä 13. – 29.5.2022.

– Olemme todella innoissamme tästä mahdollisuudesta olla mukana virallisena sponsorina kotikisoissa. Virallinen yhteistyökumppanuus tarjoaa meille hienon mahdollisuuden konsultoida ja kehittää kisatapahtumaa entistä paremmaksi ja vastuullisemmaksi ympäristöystävällisillä tuotteillamme, toteaa Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen.

Kotkamillsin täysin kierrätettävästä elintarvikekartongista valmistettuja tuotteita sekä kierrätyspisteitä löytyy kisojen aikana niin areenoilta kuin fanialueiltakin. Tarkoitus on tehdä kierrättämisestä mahdollisimman helppoa.

– Kisojen arvot hauskuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys sopivat meidänkin arvomaailmaamme erinomaisesti. Haluamme edistää suurten tilaisuuksien järjestämistä ympäristövastuullisesti ja kertakäyttökulttuurin muuttamista kestäväksi monikäyttökulttuuriksi, kun täysin kierrätettävät tuotteet saadaan oikealla tavalla kierrätettäväksi ja uudelleen käytettäväksi, sanoo Kotkamillsin kartonkiliiketoiminnan johtaja Ari Tanninen.

Share: