Kotkamills ja Siegwerk kehittävät pakkausinnovaatioita

8.4.2021 20:22Uutiset » Pakkaukset
Siegwerkin kestävän kehityksen mukaisia päällysteitä ja värejä voidaan käyttää Kotkamillsin kierrätettävissä Isla-kartongista tehdyissä paperikupeissa. Kuva: Kotkamills.

Painovärien valmistaja Siegwerk ja kartonkien tuottaja Kotkamills ovat yhdistäneet voimansa kehittääkseen innovatiivisia ratkaisuja kierrätettäviin kuitupohjaisiin pakkauksiin. Tavoitteena on lisätä pakkausten kierrätettävyyttä uuden tekniikan avulla.

Siegwerk on johtavia pakkausten ja etikettien painovärien toimittaja maailmassa. Yritys on lanseerannut äskettäin vesipohjaisen UniNATURE-värijärjestelmän, joka perustuu uusiutuviin ja luonnollisiin komponentteihin. Näiden värien avulla voidaan lisätä pakkausten kierrätettävyyttä.

Kotkamills on kehittänyt vesipohjaisella dispersio-barrieerilla toimivia kartonkeja erilaisiin pakkausratkaisuihin. Näitä pakkauksia voidaan kompostoida ja kierrättää helposti.

Yritysten yhteistyö tähtää tiedotteen mukaan toimivan vaihtoehdon tarjoamiseen perinteisten muovipäällystysten korvaamiseen pakkauksissa uusilla materiaaleilla ja väreillä.

Share: