Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Jujo Thermalin joustopakkausmateriaali palkittiin

19.10.2022 12:14Uutiset » Pakkaukset
Shieldplus -materiaali koostuu puupohjaisista kuiduista, jotka on päällystetty vesipohjaisella suojapäällysteellä. Kuva: Jujo Thermal.

Jujo Thermalin kierrätettävä ja kuitupohjainen elintarvikkeiden joustopakkausmateriaali Shieldplus on voittanut vuoden 2022 Tuottava Idea-kilpailun yrityssarjan. Materiaali koostuu puupohjaisista kuiduista, jotka on päällystetty vesipohjaisella suojapäällysteellä.

Erinomaiset tiiveysominaisuudet omaavan kuitupohjaisen materiaalin avulla pakkausteollisuus voi vähentää muovisten tai alumiinisten suojakalvojen käyttöä elintarvikepakkauksissa.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamareiden vuosittain järjestämä kaikille avoin kilpailu tuote- tai palveluideoille. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin uusia liikeideoita sekä korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Voittajayritykset saavat logonsa näkyviin New Yorkin Times Squaren Nasdaq valotaululle.

– Tuottava Idea-kilpailun voitto on hieno tunnustus meille kaikille jujolaisille monen vuoden kehitystyöstä. Shieldplus joustopakkausmateriaali parantaa pakkausteollisuuden ja brändinomistajien mahdollisuuksia luoda kierrätettäviä ja jopa biohajoavia elintarvikepakkauksia, myyntijohtaja Jens Remmer Jujo Thermalilta kertoo.

Jujo Thermal on Kauttualla toimiva metsäteollisuusyritys.

Jujo Thermal esillä Nasdaqin valotaululla Times Square -aukiolla New Yorkissa. Kuva: Jujo Thermal.
Share: