Eskimo-jäätelöiden nimi ja pakkaukset uusitaan

24.11.2020 08:00Uutiset » Pakkaukset

 


Eskimo-puikkojen nimi on ensi keväänä Pingviini Puikko. Kuva: Froneri Finland.

ngviini-brändiin kuuluvat Eskimo-jäätelöt uudistuvat ensi vuoden jäätelösesongiksi. Jäätelöt valmistetaan entistäkin kermaisemmalla reseptillä ja niissä käytetään vastuullisesti hankittua kaakaota. Vastuullisuus on huomioitu myös uudistetuissa tuotepakkauksissa, joiden pakkausmateriaalissa käytetään aina FSC-sertifioitua puuta.

Eskimo-puikkojen nimi on ensi keväänä Pingviini Puikko, mutta klassikkotuoteperheen tunnistettavuus säilyy Froneri Finland Oy:n tiedotteen mukaan jatkossakin pakkauksien designissa.

Uudistuneita puikkoja ja monipakkauksia tulee keväällä jäätelöaltaisiin vanhojen pakkauksien väistyessä tieltä. Uudistetussa pakkauksessa seikkailee jatkossakin eloisa pingviini ja logosta tuttu fontti on säilytetty ennallaan. Pakkausten värimaailmaa on päivitetty kirkkaammaksi, joka osaltaan helpottaa Pingviini Puikkojen löytämistä pakastealtaista.

– Vaikka tämä ikoninen herkku kokeekin muodonmuutoksen keväällä 2021, säilyy Pingviini Puikko jatkossakin omana tuoteperheenään, joka kuuluu vahvasti Pingviini-brändin alle, Froneri Finlandin markkinointijohtaja Minna Brunberg korostaa.

Eskimo-jäätelöiden pakkausten ja reseptiikan uudistaminen oli joka tapauksessa suunniteltu keväälle 2021, joten nimivaihdos koettiin yrityksessä luontevana toteuttaa muun uudistumisen yhteydessä. Tasa-arvo ja kunnioitus kuuluvat vahvasti Fronerin arvoihin, ja siksi poisoppimista loukkaavista termeistä pidetään jäätelöyrityksessä tarpeellisena asiana.

Share: