Erikoinen pakkaus: olutta, perunaa ja reseptejä

3.6.2021 08:16Uutiset » Pakkaukset
Suomessa valmistettu Potturi on tehty 100 % kierrätettävästä materiaalista. Pesurin brändäys on hoidettu pahvisella kääreellä. Kuva: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas.

Kesän erikoisimpiin pakkauksiin kuuluu varmasti kesätuliaiseksi tarkoitettu Kukko-Potturi. Se sisältää perunapesurin, alkoholitonta olutta sekä perunaruokareseptin.

Kukko-Potturi on virtolaisen pienyrityksen Pari Vesaa ja Masa Oy:n sekä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan yhteistyön tulos. Siinä yhdistyvät alkoholiton Kukko Pils sekä suosittu perunapesuri, Potturi. Pakkauksesta löytyy lisäksi Suomen ensimmäisen Masterchefin, Joonas Hämäläisen Kukko-perunat resepti.

– Suomen parasta perunapesuria Potturia on myyty yli 50 000 kappaletta kahdessa kesässä. Kun lähdettiin miettimään, miten tänä kesänä tehdään Potturista entistä parempi, niin aika nopeasti syntyi idea yhdistää olut ja perunat. Nyt perunoiden valmistaminen on nopeaa ja leppoisaa, kun pesun ja syömisen ohessa voi nauttia Suomen parasta pilsiä, mainiota alkoholitonta Kukko Pilsiä, kertoo Pari Vesaa ja Masa Oy:n toimitusjohtaja Matti Rautkivi.

Panimoliiton mukaan alkoholittomien oluiden myynti kasvoi Suomessa 10,2 % vuonna 2020. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan alkoholittomien oluiden myynti on kasvanut huimat 230 % alkuvuoden 2021 aikana.

– Alkoholittomat oluet ovat kovassa nosteessa ja ehdottoman hyviä ruokajuomia. Meillä on isot suunnitelmat panostaa alkoholittomiin oluisiin kesällä, ja kun Vesat ja Masa ehdottivat yhteistyötä, niin mukaan oli helppo lähteä. Kukko-Potturi on huikea tuote ja loistava kesätuliainen, sanoo Rami Aarikka, Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja.

Share: