Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

DS Smith saavutti EcoVadis Platinum -tason

10.8.2021 08:55Uutiset » Pakkaukset
DS Smith on kehittänyt mm. antimikrobisen pakkauksen. Kuva: DS Smith.

Monet metsäteollisuuden ja pakkausalan suuryrityksistä panostavat yhä enemmän kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. Tuloksia arvioi mm. EcoVadis, joka on yksi maailman arvostetuimmista kestävän kehityksen toiminnan arvioijista. Pakkausjätti DS Smith on nyt saavuttanut arvioinnissa EcoVadis Platinum -tason, johon yltää vain prosentti arvioiduista yrityksistä.

DS Smith suunnittelee ja valmistaa pakkauksia Suomessa kuudella paikkakunnalla. EcoVadis -arviointi tarkoittaa, että DS Smith kuuluu parhaaseen prosenttiin niistä 75 000 yrityksestä, jotka EcoVadis maailmanlaajuisesti arvioi. Sen lisäksi se sijoittuu parhaan kahden prosentin joukkoon omalla teollisuudenalallaan. Saatu arviointi on parannusta DS Smithin vuosi sitten saavuttamaan Gold -tasoon.

Yrityksen vahvuuksia arvioinnin mukaan ovat työ suljetun kierron saavuttamiseksi paremman suunnittelun avulla sekä luonnonvarojen suojeleminen yrityksen Now and Next -kestävän kehityksen strategian avulla. Vahvuuksia ovat myös sitoutuminen kokonaan kierrätettyjen tai alkuperäketjun osalta sertifioitujen papereiden hankintaan ja tehtaiden ISO 50001 -energiasertifiointiin.

EcoVadis Platinum -tasolle ovat päässeet myös metsäyhtiöt Iggesund Paperboard, Metsä Board ja UPM sekä pakkausmateriaaleja valmistava Sappi Europe.

Array
Share: