Auraprint panostaa erikoisväreihin Indigo-investoinnilla

5.2.2021 09:51Uutiset » Pakkaukset

 

Uusin Indigo-painotekniikka mahdollistaa monenlaisten tehosteiden ja erikoisvärien käytön pakkauksissa. Kuva: HP.

Auraprint on investoinut uuteen digitaaliseen HP Indigo 6K -painokoneeseen ensimmäisenä Suomessa. Uusi painokone mahdollistaa laajat erikoisvärien valikoimat, joista esimerkkinä hopea. Hopean avulla metallisävyt onnistuvat jatkossa myös digituotannon puolella.

Uudessa digitekniikassa on Auraprintin mukaan myös monia tehokkuuteen, huoltovarmuuteen ja kunnossapitoon liittyviä parannuksia, joiden avulla pystytään tarjoamaan asiakkaille laadukkaat ja monipuoliset painotuotteet nopeasti, varmasti ja luotettavasti. Uuden koneen oston yhteydessä myös vanhempi Indigo 6600 -painokone päivitettiin uusimpaan tekniikkaan.

Ruotsalainen Visutech-yritys toimitti sekä asensi laitteet ja ohjelmistot tammikuun 2021 loppuun mennessä. HP Indigo 6K -painokoneessa on seitsemän väriasemaa, joka mahdollistaa monien erikoisvärien ja spottivärien käytön. Koneessa on myös HP Predictive Press Care (PPC) -sovellus, joka optimoi ja suunnittelee koneen ennakoivaa huoltoa HP PrintOS -pilvipalvelun kautta.

Investoinnin yhteydessä otettiin käyttöön uusin HP Production Pro for Indigo Label &Packaging -serveriohjelmisto.

Auraprint Oy on Suomen suurimpia etikettien painajia. Yrityksen liikevaihto oli 16,4 milj. euroa vuonna 2019 ja henkilökunnan määrä 95.

HP Indigo 6K on vuonna 2020 lanseerattu etikettipainokone. Kuva: HP.
Share: