Antalikselta ekomateriaaleja verkkokauppaan

1.6.2021 08:08Uutiset » Pakkaukset
Voimapaperista tehdyt postistuspussit ovat kevyt ja kestävä pakkausratkaisu esimerkiksi vaatteille, jalkineille, kosmetiikalle ja kuluttajaelektroniikalle. Kuva: Antalis.

Antalis on lanseerannut useita tuotteita, joilla voidaan lisätä ympäristöystävällisyyttä verkkokaupassa. Uusia tuotteita ovat sertifioidusta voimapaperista valmistetut postituspussit ja kierrätysmuovia sisältävä käsikiristekalvo. Kierrätystä edistää myös laite, jolla käytetyistä pahvilaatikoista voidaan tehdä täytemateriaalia pakkauksiin.

Antaliksen uudet-Green-postituspussit soveltuvat tiedotteen mukaan erityisesti verkkokaupan tarpeisiin. e-Green on 100 % FSC-sertifioidusta voimapaperista (120 g) valmistettu postituspussi, jota löytyy useampaa eri kokoa. Pusseissa on kaksinkertainen liimatarra ja repäisynauha, joka tekee niistä ihanteellisia verkkokauppatuotteille. Tuotteet on helppo pakata ja sulkea pussiin niin lähetettäessä kuin uudelleen käytettäessäkin palautusten yhteydessä.

Ympäristöystävällisiä e-Green-postituspusseja on mahdollista saada myös painettuina.

Uuden Hybrid-kiristekalvon valmistuksessa on käytetty 30 % PCR-kierrätysmuovia ja 70 % neitseellistä muovia. Kalvo tuntuu samalta ja käyttäytyy samalla tavoin kuin täysin neitseellinen kiristekalvo. Kalvolla on uusiomateriaalinsa ansiosta 30 % alhaisemmat CO2 -päästöt verrattuina täysin neitseelliseen materiaaliin. Kalvo on myös kierrätettävä.

Antalis tarjoaa myös kätevän vaihtoehdon käytettyjen pahvilaatikoiden kierrättämiseen uusiokäyttöön. Antaliksen valikoimaan kuuluvan HSM ProfiPack C400 -pahvisilppurin avulla pahveista syntyy siistiä verkkomaista materiaalia, joka muotoutuu tuotteiden ympärille ja pakkauksen sisälle suojaten tuotteita kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

HSM ProfiPack C400 –pahvisilppuri on vankka pöytäkone, jota on helppo ja kätevä käyttää. Sen mitta-asteikon avulla pystytään pahveista tekemään tuotantolinjalle sopivan levyisiä. Liukumattomien jalkojensa ansiosta laite pysyy pöydällä tukevasti. Teräksestä valmistetut leikkuuterät puolestaan varmistavat terävyydellään siistin leikkuujäljen.

Pahvisilppurin avulla pahveista syntyy siistiä verkkomaista materiaalia, joka muotoutuu tuotteiden ympärille ja pakkauksen sisälle suojaten tuotteita kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Kuva: Antalis.
Share: