Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Anoran juomalle Dieline-designpalkinto

27.5.2022 08:59Uutiset » Pakkaukset
SAY Seltzer -brändi palkittiin Dielinen maailmanlaajuisesti arvostetussa design-kilpailussa. Kuva: Anora.

Juomayhtiö Anora on saanut arvostetun Dieline-suunnittelupalkinnon SAY Seltzer -juomien ulkoasusta. Anoralla on oma suunnittelustudio, ja Dieline-palkinto on ensimmäinen merkittävä voitto Anoran omasta design-työstä.

Matala-alkoholiset hard seltzerit ovat tiedotteen mukaan kasvattaneet suosiotaan hurjaa vauhtia maailmanlaajuisesti vuodesta 2020 lähtien. Vuonna 2021 hard seltzer -alkoholijuomakategoria oli vasta muodostumassa Suomen markkinoille ja nimi “seltzer” kuulosti kuluttajille vielä epämääräiseltä, kun Anora lanseerasi ensimmäisten joukossa omat SAY Seltzerinsä.

Koko SAY Seltzer -tuoteperheen visuaalisen ilmeen ja identiteetin, brändäyksen ja pakkaussuunnittelun on luonut Anoran oma suunnittelutiimi. Koska tuotemerkki luotiin tyhjästä uuteen ja vasta muotoutuvaan hard seltzer -kategoriaan, oli selvää, että pakkauksen piti erottautua erityisen hyvin kirjavassa vähittäiskaupan ympäristössä. Tämä haaste ratkaistiin luomalla logotyyppi “SAY”, joka oli kiedottu puhekuplan ympärille.

SAY Seltzer palkittiin kuluttajapakkausten ja kuluttajabrändien johtavan mediatalon Dielinen maailmanlaajuisesti arvostetussa design-kilpailussa. Bostonissa, Yhdysvalloissa pidetyssä gaalassa palkittiin 141 design-ratkaisua useissa eri kategorioissa.

Share: