Xeroxin uutuudet valmistettu biomassamuovista

10.3.2009 17:03Uutiset » Laitteet

Xerox on esitellyt uuden WorkCentre® 7400 -sarjan, joka on yhtiön tehokkain ja innovatiivisin toimistotulostukseen tarkoitettu A3-monitoimilaitteiden sarja. WorkCentre 7400 -sarjan monitoimilaitteet soveltuvat sekä pk-yritysten että suurten yritysten toimistotulostustarpeisiin.

– Vallitsevassa taloustilanteessa yritysten on tehtävä säästöjä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Siksi Xerox esittelee nyt uuden WorkCentre 7400 -sarjan. Nämä monitoimilaitteet on kehitetty erityisesti tuottamaan asiakkaillemme säästöjä. Ne auttavat säästämään aikaa, energiaa, tilaa sekä ylläpito- ja ympäristökustannuksia, kertoo toimitusjohtaja Pete Brusi Xeroxilta.

Energy Star- ja Blue Angel -merkeillä varustettu uusi WorkCentre 7400 -sarja on käyttöääneltään erittäin hiljainen ja energiatehokas. Laite kuluttaa vain kaksi wattia sähköä ollessaan lepotilassa. Se on myös ensimmäisiä Xeroxin valmistamia laitteita, jonka muoviosat on valmistettu biomassasta. Biomassamuovin valmistuksesta syntyy 16 prosenttia vähemmän kasvihuonekaasuja kuin tavanomaisesta muovista.

7400-sarjan uudet tuotteet sisältävät lukuisia ominaisuuksia, joilla voidaan lisätä tuottavuutta. 100 prosenttinen duplex printing -ominaisuus takaa sen, että kaksipuolitulostus tapahtuu yksipuolisten sivunopeudella säästäen aikaa ja paperia. Mikäli jonkun työn tulostusmateriaali on loppunut, Print around -toiminnon ansiosta tuottavuus säilyy, sillä muiden töiden tulostus jatkuu normaalisti. Xeroxin Smart Kit tarkkailee jatkuvasti WorkCentren kriittisimpiä osia, estäen laitteen käyttöä haittaavat tai hidastavat katkokset.

WorkCentre 7400 -sarja sisältää kolme erilaista mallia, WorkCentre 7425:n, WorkCentre 7428:n sekä WorkCentre 7435:n (kuvassa). Uudet laitteet korvaavat Xeroxin tuoteperheen WorkCentre 7328:n, 7335:n ja 7345:n. Monitoimilaite tulostaa 35 värillistä tai mustavalkoista sivua minuutissa. Laitteessa käytetään EA-HG -väriainetta sekä HiQ LED -teknologiaa jolla voidaan tuottaa 1200×2400 dpi:n tarkkuista kuvalaatua.

Kaikkiin malleihin on saatavilla myös valinnainen EFI Fiery™ -verkkopalvelin, joka tarjoaa toimistotulostamisen ammattilaisille helppokäyttöisiä työkaluja värienhallintaan, tehokkaita tuottavuutta lisääviä toimintoja sekä erinomaisia työkulun apuvälineitä.

Laite sisältää myös Xerox Extensible User Interface (EIP) -ohjelmistoalustan, joka tarjoaa ulkopuolisille ohjelmistokehittäjille mahdollisuuden luoda sovelluksia, jotka voidaan mukauttaa monitoimilaitteen käyttöliittymään. Tämä säästää käyttäjien aikaa ja yksinkertaistaa suoritettavia tehtäviä.

WorkCentre 7400 -sarjan monitoimilaitteet on saatavissa välittömästi Xerox-jälleenmyyjien kautta. Valinnainen EFI Fiery™ -verkkopalvelin on saatavissa vuoden 2009 toisen neljänneksen aikana.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: