Xeroxin tulostin valtaa alaa transpromossa

13.3.2015 09:04Uutiset » Laitteet

Päällystämättömälle offset-paperille painava Xerox CiPress -tuotantotulostin on suosittu vaihtoehto suuren volyymin värillisessä transpromotulostuksessa. Ruotsalainen KGM ja amerikkalainen IDS ovat hankkineet näitä tulostimia lisää nostaakseen tuottavuuttaan.

KGM:llä ja Intelligent Document Solutionsilla (IDS.com) on nyt molemmilla käytössään kaksi Xerox CiPress 500 Production Inkjet Systems -tuotantotulostinta, joiden avulla nämä yritykset tuottavat markkinointisovelluksia asiakkailleen. KGM on yksi Euroopan suurimmista tulostamisen kokonaispalveluita tarjoavista yrityksistä. Amerikkalainen IDS.com on markkinajohtaja sähköisissä tiliotteissa ja turvapainatuksessa.

Molemmat yritykset käyttävät laitteen patentoitua vedetöntä mustetta sekä huokeaa päällystämätöntä offset-painopaperia. Tämä on taloudellinen tapa tuottaa suuria määriä esimerkiksi laskuja ja transpromo-tuotteita. Laitteessa käytetään patentoitua hartsipohjaista musteyhdistettä, joka helpottaa paperin kierrätystä. Xeroxin tulostin on ainoa nopea mustesuihkulaite, jolle INGEDE on myöntänyt sertifikaatin painovärin poistosta eli siistauksesta tavalliselta paperilta.

Kuva: Xerox CiPress -tulostin/Xerox.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: