Xeroxilta uutuuksia

18.9.2009 10:07Uutiset » Laitteet

Xerox tuo markkinoille uudet digitaaliset painokoneet, DocuColor® 7002 ja DocuColor 8002. Uudet painokoneet tuottavat yhdenmukaista ja korkealuokkaista kuvalaatua ja niiden tuottavuusominaisuudet ovat Xeroxin mukaan erinomaiset. Laitteet soveltuvat erilaisten värillisten markkinointimateriaalien, kirjasten ja valokuvasovellusten painatukseen.

DocuColor 7002/8002 -painokoneiden ominaisuuksia:

  • Uusi värijauhe (low gloss toner) tuottaa laadukasta mattapintaista painatusjälkeä
  • Automaattinen värien työnkulku lisää painatusalan palveluntarjoajien tuottavuutta
  • Sisäinen spektrofotometri mittaa painojälkeä ja välittää datan Xeroxin Automated Colour Quality Suite’en (ACQS). ACQS automatisoi manuaalisia työvaiheita mm. järjestelmän kalibroinnin ja spot-värien säädöt.
  • Laaja valikoima tulostuslinjaan liitettäviä viimeistelyoptioita: GBC® eBinder 200 -kierresidontalaite, Xerox Tape Binder -teippisidontalaite, Horizon ColorWorks – ja ColorWorks Pro -vihkolaitteet

Sisäinen spektrofotometri ja ACQS sisältyvät kaikkiin DocuColor 7002/8002 painokoneisiin vakiovarusteena ja ovat yhteensopivia kaikkiin digitaalisiin tulostuspalvelimiin (esimerkiksi EFI, Creo® ja Xerox FreeFlow®). Laaja tulostuspalvelinvalikoima, uusi mattapintaista painatusjälkeä tuottava värijauhe sekä automaattiset värienhallintaominaisuudet tekevät DocuColor 7002/8002 -painokoneista luokkansa suorituskykyisimmät laitteet.

DocuColor 7002/8002 -laitteiden nopeus on 70-80 A4-sivua minuutissa, painomateriaalista riippumatta aina 300 gsm:n painoiseen paperiin saakka.

DocuColor 7002/8002 -painokoneet on integroitavissa Xerox FreeFlow -digitaalisen työnkulun ratkaisuihin, jotka tarjoavat palveluntarjoajille mahdollisuuden tehdä asiakastöitä ympäri vuorokauden ja kustannussäästöjä lisääntyneen automaation kautta sekä uusien sovellusten tuen. Xerox tarjoaa myös ProfitAccelerator-työkaluillaan palveluntarjoajille toimialan kattavimman valikoiman erilaisia liiketoiminnan tuottavuutta ja tehokkuutta lisääviä työkaluja.

Xerox DocuColor 7002/8002 -painokoneet on tilattavissa Suomessa välittömästi. www.xerox.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: