Xeroxilta uudet 800/1000 painokoneet

20.5.2010 12:53Uutiset » Laitteet

Xerox on esitellyt kaksi uutta digitaalista väripainokonetta. Xerox Color 800/1000 Press -painokoneet tarjoavat painoalan palveluntarjoajille erinomaisen mahdollisuuden laajentaa digitaalisen painamisen liiketoimintaa laadukkaitten myyntiaineistojen, suoramarkkinointimateriaalien tai hienostuneiden valokuvatuotteiden tuottamiseen.

Painokoneiden tuotantonopeus on 80 tai jopa 100 A4-väripintaa minuutissa entistä laajemmalle materiaalivalikoimalle. Uutuutena painokoneissa on valinnainen väriyksikkö pigmentittömälle värijauheelle (Clear Dry Ink), jonka käytöllä tehostetaan kuvien ja tekstien tai koko väripinnan visuaalisuutta. Digitaalisilla vesileimoilla voidaan korostaa painotyön taiteellisuutta tai hyödyntää turvatulostusta. Muuttuvan tiedon töissä yksilöidyn tiedon korostaminen onnistuu tehokkaasti Xerox XMPie -ohjelmistoa ja väritöntä värijauhetta hyödyntäen.

”Uusilla väripainokoneilla tuotettujen sovellusten kuvalaatu on uskomattoman korkealaatuista. Painoalan palveluntarjoajat haluavat lisätä jokaisen myymänsä arkin ja painotuotteen tuottamaa lisäarvoa asiakkailleen. Uusi värijauhe tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden, sillä se lisää kuvien eloisuutta, laatua ja sovelluksen tuottamaa hyötyä”, kertoo emeritiusprofessori Frank Romano Rochesterin teknologiainstituutista.

”Painokoneiden loistava värikuvalaatu ja uuden värittömän värijauheen hyödyntäminen tarjoaa graafisen alan suunnittelijoille ja palveluntarjoajille uusia mahdollisuuksia. He voivat toteuttaa asiakkailleen yhä luovempia painotöitä. Xeroxin tarjoama uusi teknologia ja monipuoliset sovellukset nostavat digitaalisen väritulostuksen nyt aivan uudelle tasolle”, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

2400 x 2400 dpi:n tulostustarkkuus takaa erinomaisen kuvatarkkuuden ja tasalaatuisuuden. Xeroxin Emulsion Aggregation (EA) Clear Dry Ink -väriaine tuottaa offset-vastaavaa kuvalaatua.

Painokoneiden keskeiset ominaisuudet:

-Monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot – räätälöidään volyymi- ja sovellustarpeiden mukaan. Lanseerausvaiheessa saatavilla on viimeistelylaitteet taittoon, nidontaan, sidontaan ja vihkojen viimeistelyyn (GBC Advanced Punch, High Capacity Stacker, Xerox Standard Finisher, Booklet Maker Finisher, SquareFold Trimmer). Xerox Tape Binder -sidontalaite, GBC eBunder 200 -kierresidontalaite ja PlockMatic Pro 30 Professional Booklet Marker –vihkolaite tulee valikoimaan myöhemmin.

-Innovatiivinen muotoilu – painoyksikön alle on sijoitettu kaksi 2000 arkin paperialustaa. Tällä ratkaisulla tuotantojärjestelmä mahtuu pieneen tilaan. Suuren kapasiteetin arkkisyöttöalustalla kapasiteetti nousee 8000 paperiarkkiin.

-Laaja materiaalivalikoima – 55 gsm:stä aina 350 gsm:n paksuiseen materiaaliin asti mahdollistaa useat erilaiset painotyöt. Ohuen paperin käyttö kustannussyistä suorapostituksissa aina vaativien kuvasovellusten toteutukseen paksummille materiaaleille. Arkkikoko voi olla jopa 330 mm x 488 mm.

-Työkulun automatisoinnilla – voidaan tehostaa tuotantoa hyödyntämällä Xeroxin FreeFlow® digitaalisen työnkulun ohjelmistoja. Lanseerausvaiheessa valittavana on Xerox FreeFlow Print Server – tai Xerox EX -tulostusohjain (Powered by Fiery®). Myöhemmin painokoneisiin on saatavissa myös Xerox CX -tulostusohjain (Powered by Creo®).

-Xeroxin tuottavuuden palvelut – varoittaa käyttäjiä kun ennakoitu toimenpide on tulossa, ja tarjoaa vaiheittaisen ohjeistuksen korvaavien toimenpiteiden osalta. Automaatioon perustuva puhdistusteknologia tarjoaa maksimaalisen käyttöajan ja takaa erinomaisen kuvalaadun.

Asiakkaille suunnatut Xerox ProfitAccelerator® -kehitysohjelmat tarjoavat asiakkaille työkaluja ja resursseja digitaalisen painoliiketoiminnan kasvattamiseen. Uusimpana työkaluna on laitelanseerauksen yhteydessä julkaistu Design Guide for Clear Dry Ink –suunitteluopas.

Xerox Colour 1000 -väripainokone on saatavissa välittömästi, ja Xerox Colour 800 myöhemmin tämän vuoden aikana.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: