Xeroxilta tuoteuutuuksia pk-yrityksille

20.5.2008 11:40Uutiset » Laitteet

Xerox tuo markkinoille seitsemän uutta mustavalkotulostinta ja monitoimilaitetta, jotka on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Uusista monitoimitulostimista edullisin on Xerox Phaser® 3100, jonka hinnoittelu alkaa 155 eurosta. Laitetta voi käyttää tulostamiseen, kopiointiin, skannaamiseen sekä faksaamiseen. Xerox Phaser 3635 -monitoimitulostimella voidaan tulostaa 33 paperiarkkia minuutissa ja sen hinta on alkaen 1599 euroa. Vaativampaan tulostusympäristöön tarkoitetuissa WorkCentre 5225/5230 -monitoimilaitteissa on yleisiin webstandardeihin perustuva Xeroxin EIP-alusta sekä monipuoliset suojausominaisuudet. Laitteiden hinnoittelu alkaa 4490 eurosta.

– Menestyminen nykypäivän liike-elämässä edellyttää prosessien optimointia ja tehostamista samalla kun kuluja on karsittava. Tämä on suuri haaste erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, joille kasvu edellyttää investointeja. Xeroxin monipuoliset teknologiaratkaisut ja tuoteportfolio tarjoavat yrityksille laajan ja kilpailukyisen kokonaisuuden tulostusprosessin optimointiin. Xeroxin esittelemien uusien laitteiden avulla myös pienet yritykset voivat toteuttaa entistä kustannustehokkaammin tulostusympäristönsä, kertoo markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas Xeroxilta.

Xerox kierrättää tehokkaasti

Kaikki Xeroxin uutuustuotteet kuuluvat Xeroxin maailmanlaajuiseen Green World Alliance -kierrätysohjelmaan. Xerox kannustaa ohjelmalla kaikkia asiakkaitaan kierrättämään tulostustarvikkeet sekä edistämään kestävää kehitystä. Xeroxin asiakkaat toimittivat esimerkiksi vuonna 2006 noin 1,2 miljoonaa väriainekasettia kierrätykseen.

Phaser 3635, Phaser 5550, Phaser 3250, Phaser 3600 sekä WorkCentre 5225/5230 ovat heti tilattavissa. Phaser 3100 on saatavissa kesäkuun alussa. WorkCentre 5020 –monitoimilaite tulee myyntiin kesäkuun puolivälissä. Lisätietoa uutuuksista saat osoitteesta www.xerox.com.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: