Xeroxilta rullalta arkille painava inkjet-painokone

3.3.2015 08:45Uutiset » Laitteet

Xerox on lanseerannut sanojensa mukaan maailman ensimmäisen täysin integroidun kapean radan rullalta arkille painavan mustesuihkupainokoneen. Rialto 900 Inkjet Press on markkinoiden pienikokoisin mustesuihkupainokone ja kustannustehokas vaihtoehto moniin tuotantoympäristöihin.

Rialto on suunniteltu painotaloille, jotka tuottavat 1,5–5 miljoonaa A4-painopintaa kuukaudessa. Laite painaa kaksipuoleisesti, yksi päällä kapealla 250 millimetrin radalla. Xeroxin mukaan uutuuslaite tarjoaa täysväritöiden, kuten personoidun suorapostituksen, transaktiotulostuksen ja kirjojen tuotantoon vaadittavaa nopeutta ja kuvanlaatua. Laitteen all-in-one-muotoilun ansiosta kontrolleri, rullasyöttö ja viimeistelytoiminnot ovat kaikki laitteen sisällä. Tämä säästää tilaa ja lisää operointi- sekä huoltomukavuutta.

Rialton lanseeraus on seurausta kahden vuoden takaiselle yrityskaupalle. Laite on Xeroxin ja Impikan ensimmäinen yhteistyössä kehittämä sekä lanseeraama tuote. Lisäksi Impikan portfolio on nyt täysin integroitu Xeroxin tuotantoperheeseen ja brändiin.

Kuva: Xerox Rialto 900/Xerox.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: