Xeroxilta mustavalkouutuuksia

24.10.2012 12:35Uutiset » Laitteet

Xerox Nuvera 314

Xerox on julkistanut kaksi uutta laitetta mustavalkotuotantoon. Uudet Xerox Nuvera 157 EA Production System sekä Nuvera 314 EA Perfecting Production System tulostavat nimiensä mukaisesti 157 tai 314 A4-painopinnan minuuttivauhdilla.

– Käyttäjät voivat valita joko yhdellä painoyksiköllä varustetun laitteen tai korkean tuottavuuden takaavan kahden painoyksikön laitteen, joka tuottaa kaksipuoleiset sivut kaksi kertaa nopeammin, Xeroxilta kerrotaan.

Laitteissa on myös uusi massaluovutusalusta, joka purkaa valmiit työt samaa tahtia kun ne valmistuvat. Luovutuksen suunnittelussa Xerox on panostanut erityisesti ergonomiaan ja lupaa uuden luovutuksen mahdollistavan suurempien volyymien tulostamisen ilman tarvetta manuaalisiin toimintoihin.

Laitteissa on mahdollisuus entistä suuremmille arkeille maksimiarkkikoon ollessa 320 mm x 490 mm ja ne pystyvät käsittelemään eri painoisia papereita ilman tuotantonopeuden laskua, joka myös lisää tuottavuutta.

– Tulostuspalveluiden tarjoajat voivat odottaa sijoitukselleen tervettä tuottoa jokaisen näillä laitteilla painetun työn myötä. Laitteet tarjoavat muista erottuvan mustavalkokuvanlaadun, tuottavuuden, modulaarisuuden sekä laajan valikoiman erilaisia viimeistelytoimintoja, kertoo Xeroxin Euroopan liiketoimintajohtaja Howard Witt.

Xeroxilta luvataan uuteen Nuvera-mallistoon myös runsaasti uusia lisävarusteita ja -toimintoja, jotka ovat saatavilla heti.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: