Xeroxilta Itellalle laaja rullakonepaketti

16.2.2009 11:08Uutiset » Laitteet

Xerox on toimittanut Itella Informationille värilliseen rullatulostamiseen tarkoitetun Xerox 490/980™ -rullapainokonejärjestelmän (kuvassa). Järjestelmä sisältää kaksi Xerox 490™ -rullapainokonetta. Lisäksi Xerox on toimittanut Itella Informaationille mustavalkotulostamiseen neljä Xerox 650™ -raina- ja jatkolomaketulostinta. Sopimus sisältää Xeroxin huoltopalvelun sekä järjestelmien käyttöön ja hallintaan liittyvän koulutuksen.

– Tämä investointi on yksi Itella Informationin merkittävimmistä viime vuosien strategisista laiteinvestoinneista. Talouden tietovirtojen tehostajana ja sähköisen laskutuksen johtavana eurooppalaisena edelläkävijänä haluamme valita ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka tehostavat toimintaamme ja hyödyttävät asiakasta. Käytämme laitteita asiakkaidemme laskujen, jäsenmaksujen, tiedotteiden, tiliotteiden ja muiden suurien tulostuserien tulostukseen. Laitteen ansiosta voimme käyttää jatkossa laajempaa paperivalikoimaa, kertoo Itella Informationin varatoimitusjohtaja Jari Annala.

Laitteet soveltuvat joko yksi- tai kaksipuoliseen rullatulostukseen ja joko neliväri- tai mustavalkotulostukseen. Laitteiden käyttöönotto pienentää Itella Informationin pitkän aikavälin sähkönkulutusta. Sopimukseen sisältyy myös puitteet, joilla vastaavia ratkaisuja voidaan toimittaa Itella Informationin muihin Euroopan toimipisteisiin. Itella Information toimii yli kymmenessä Euroopan maassa.

– Xeroxin toimittama ratkaisu oli mielestämme kokonaistaloudellisesti paras markkinoilla saatavilla oleva ratkaisu ja palvelukonsepti, jota voidaan tarvittaessa hyödyntää myös muissa Euroopan maissa, joissa toimimme, kertoo Jari Annala.

Itella päätyi Xeroxin toimittamaan järjestelmäratkaisuun kilpailutuksen kautta.

– Xeroxin tulostimet tarjoavat Itellalle ajanmukaisen ja nopean tuotantokapasiteetin, joka tukee Itellan toimitusvarmuuden ja tulostuslaadun sekä kustannusten hallintaa. Xerox pystyy tarjoamaan asiakkailleen hyvin kilpailukykyisiä rullatulostamisen ratkaisuja, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Martti Honkakoski Xeroxilta.

Järjestelmän asennukset saadaan päätökseen 2009 maaliskuun aikana.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: