Xerox laajentaa rullapainokonevalikoimaansa

11.3.2008 14:33Uutiset » Laitteet

Painoalan suurimpaan ammattitapahtumaan, drupa-messuihin, valmistautuva Xerox julkisti tähän mennessä nopeimman rullapainokoneensa. Uusi Xerox 650/1300 -rullapainokone vastaa nopeiden ja suurten volyymien musta-valkotulostusmarkkinoiden kysyntään.

Nyt julkistettu rullapainokone tekee esimerkiksi kirjojen, ohjekirjojen ja laskunväliliitteiden painamisen entistä helpommaksi. Laite sopii erityisesti datakeskusten ja painopalveluja tarjoavien yritysten käyttöön. Xerox 650/1300 -rullapainokone on yksi Xeroxin uusista ratkaisuista, jotka yhtiö esittelee drupa 2008 -messuilla Düsseldorfissa touko-kesäkuussa.

Xerox 650/1300 -rullapainokone tulostaa 1232 kaksipuolista A4-sivua minuutissa. Laite käyttää kuivaa väriainetta ja xerografista painoteknologiaa – prosessia, jossa ei käytetä kuumuutta tai puristusta tai muutenkaan käsitellä itse painomateriaalia. Tämän vuoksi laitteen käytössä oleva materiaalivalikoima on laajempi kuin kilpailevien laitteiden.

Xerox 650/1300 -rullapainokoneen nopeus ja virtaviivaistettu työnkulku tuovat täysin uudenlaista tehokkuutta digitaaliseen painamiseen, ja tarkka tulostusjälki takaa painotuotteiden ammattimaisen ulkonäön. Laitteen maksimitulostusresoluutio on 1200 x 600 dpi.

Xeroxin patentoitu tulostuslinjan hallinta, Print Line Management, auttaa käyttäjiä hallitsemaan painojärjestelmän toimintaa kummankin painolaitteen kosketusnäytön avulla. Laitteeseen on saatavissa Xerox FreeFlow® DocuSP® -ohjain. Lisäksi järjestelmä sisältää monipuoliset tulostusmäärittelyt, joiden avulla arkkiasemointi on tehokasta. Tämä ominaisuus kasvattaa tehokkuutta sekä vähentää paperinkulutusta ja tätä kautta painotöiden kokonaiskustannuksia.

– Mustavalkomarkkinat ovat edelleen tärkeä liikevaihdonlähde asiakkaillemme ja Xeroxin panostus rullapainokoneeseen auttaa asiakkaitamme saavuttamaan entistäkin tuottavampaa kasvua, Xerox Production Systems Groupin johtaja Quincy Allen sanoo.

Xerox Xerox 650/1300 -rullapainokone on tilattavissa Euroopassa saman tien.

Lisätietoja www.xerox.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: