Viscom palkitsi kolme suurkuvatulostinta

14.11.2014 09:50Uutiset » Laitteet

Visuaalisen viestinnän messut Viscom on palkinnut kolme suurkuvatulostinta Frankfurtissa. Best of 2014 -palkinnon saivat HP:n Latex 360, Mimakin kaksi UV-LED tulostinta ja Seikon ColorPainter M-64s.

Palkintoraadin mukaan Seikon tulostimesta on tullut suosittu ja kiitetty laite sisä- ja ulkotulosteisiin. Raati kiitti tulostusnopeuden lisäksi mahdollisuutta tulostaa suoraan sosiaalisesta mediasta ilman operaattoria.

HP:n latekstitulostin sai kiitosta erityisesti yksityiskohtien optimoinnista, tulosteiden parantuneesta naarmuuntumisen kestosta, tulostamisen lämpötilan laskusta ja musteen optimoidusta koostumuksesta.

Mimakin laitteista palkittiin tasotulostin JFX200-2513 ja rullatulostin UJV500-160. Raadin mukaan ne tarjoavat poikkeuksellisen paljon jännittäviä ominaisuuksia hyvällä hinnalla.

Messuilla jaettiin ohjelmistojen sarjassa vain yksi palkinto, jonka sai Roland DG:n Roland DisplayStudio. Raadin mukaan sovellus on ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan houkutteleva vaihtoehto digitaalisten näyttöjen aloitustason suunnitteluohjelmistojen joukossa.

Kuva: Seiko ColorPainter M-64s/Seiko Instruments.

Share: