Viides väri myyntivaltti Ricohin painokoneissa

15.2.2017 08:52Uutiset » Laitteet

Viides väri kiinnostaa yleisesti digipainokoneiden ostajia. Ricohin Pro C7100 -sarjan koneita on nyt myyty Euroopassa 2 000 kappaletta, ja 70 % koneista on varustettu viidellä väriasemalla.

Sarjan kahdestuhannes painokone myytiin helmikuussa italialaiselle Ligurgraf-painotalolle. Sen johtaja Alessandro Darion mukaan koneen korkea kuvan laatu ja viidennen väriaseman antama joustavuus olivat keskeisiä valintaperusteita kaupassa.

Ricoh lanseerasi Pro C7100 -sarjan tooneripainokoneensa joulukuussa 2014. Viidennen värin lisäksi koneen valtteja ovat olleet pitkän jopa 70 sentin arkin painaminen, sekä painamisen ja kuivatuksen nopeus. Erikoisefektien käyttö on lisääntymässä, ja ostajia ovat kiinnostaneet optioina saatavat keltainen neonväri sekä mahdollisuus painaa metallivärejä.

– Pro C7100 -sarja on luokassaan uniikki yhdistämällä viidennen värin ja pitkän arkin painamisen. Painotalot voivat koneen avulla tarjota sekä lisäarvoa tuovia luovia ratkaisuja että laajempaa tuotevalikoimaa mukaan luettuna julisteet, kuuden sivun A4-esitteet ja kirjojen kannet, sanoo Benoit Chatelard, Vice President, Production Printing, Ricoh Europe.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: