Uutuuksia Canonilta

5.9.2012 17:23Uutiset » Laitteet

Canon imagePROGRAF iPF765

Canon on laajentanut teknisen suurkuvatulostamisen mallistoaan kahdella uudella imagePROGRAF-tulostimella. Laitteisiin on saatavana lisävarusteena joustava monitoimiominaisuus, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman suurikokoisten teknisten asiakirjojen kopioinnin, skannauksen ja käsittelyn.

Kaksi uutta 36 tuuman laitetta, imagePROGRAF iPF765 ja iPF760, sisältävät Canonin mukaan useita työnkulkua ja työskentelyä nopeuttavia ja helpottavia ominaisuuksia. Uutta on esimerkiksi A1-tulosteiden vaakasuuntainen pinontakori, jonka ansiosta tulosteet pysyvät järjestyksessä ja säilyvät suorina tulostuksen jälkeen. Tämä parantaa tulostuksen hallintaa ja helpottaa tulosteiden noutamista laitteelta valmiiksi siisteissä pinoissa. ImagePROGRAF iPF765 korvaa imagePROGRAF iPF755:n, ja sen 250 Gt:n kiintolevy (josta 32 Gt on tiedostonkäsittelymuistia) yksinkertaistaa työnkulkua verkotetuissa usean käyttäjän tulostusympäristöissä ja projekteissa, joissa tarvitaan suurikokoisia, monimutkaisia ja tarkkoja kuvia sisältäviä teknisiä asiakirjoja.

Tekniseen tulostamiseen

ImagePROGRAF iPF765 ja iPF760 on kehitetty ammattikäyttöön esimerkiksi tietokoneavusteiseen suunnitteluun (CAD) sekä arkkitehti-, insinööri- ja rakennussektorille (AEC), paikkatietojärjestelmiin (GIS) ja muille teknisen suunnittelun ja dokumentaation sektoreille. Laitteilla voidaan tulostaa suuria värillisiä teknisiä dokumentteja ja julisteita. Molemmissa laitteissa on myös ohjelmistot, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi vähittäismyynnin sekä tavallisten yritysten tarpeisiin ja helpottavat näyttävien myynti- ja viestintämateriaalien tuotantoa omassa organisaatiossa. Laitteilla voidaan tuottaa suurkuvatulosteita jopa 2 400 x 1 200 dpi:n tarkkuudella.

Selkeä eri toimintoja ohjaava käyttöliittymä ja edistyksellinen pääkäyttäjätila tekevät ENERGY STAR -vaatimukset täyttävistä imagePROGRAF iPF765- ja iPF760 -laitteista helppokäyttöisiä, ja pienen kokonsa ansiosta ne sopivat hyvin jokaiseen toimistoon. Matalasta mustetasosta ja värisäiliön vaihtotarpeesta ilmoitetaan äänimerkillä, ja mustejärjestelmän alisäiliöt mahdollistavat värin vaihtamisen ja jatkuvan tulostuksen ilman keskeytyksiä. Uusi tulostuskustannusten seurantajärjestelmä kirjaa kaikki tulostimen toiminnot ja tallentaa käyttäjätiedot, musteen ja tulostusmateriaalin kulutuksen, tyypin ja tulostuskoon, mikä mahdollistaa käyttökustannusten tarkan valvonnan ja hallinnan.

Share: