Uutta rautaa Opastemestareille

1.6.2010 13:26Uutiset » Laitteet

agi on

Helsinkiläinen Opastemestarit Oy on investoinut sveitsiläisiin SwissQprint UV-tulostimeen ja Zünd-leikkuriin.

Suomen ensimmäinen SwissQprint Oryx UV-tasotulostin on asennettu Opastemestareille Helsinkiin. Erilaisia opasteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön valmistava Opastemestarit etsi konetta, joka suoriutuu kiitettävästi haastavista tasaisista ja kompakteista tulostuspinnoista, joita tarvitaan pysyväismerkintöjä tehtäessä. Laitteen jälleenmyyjän mukaan Oryx on luokkansa nopein UV-tasotulostin, joka tulostaa 77 neliömetriä tunnissa. Myös värien kesto ja työstettävyys on yksi kilpailuvalteista. SwissQprintin Oryx-tulostin on niin sanottu “platform-malli”, jota tehdas on sitoutunut kehittämään pitkälle. Esimerkiksi tänä keväänä tehty nopeus päivitys 38 m2 -> 77 m2 tehtiin kaikkiin asennettuihin laitteistoihin veloituksetta.
–Useat kilpailijat esittelevät vastaavat nopeuslisäykset uusina tuotteina, jolloin asiakkaan aiemmin ostama laitteisto jää päivittämättä. SwissQprintin jälleenmyyjä Teijo Tirronen XES Oy:ltä huomauttaa.

Jälkikäsittelyn automatisoimiseksi Opastemestarit investoi myös Zünd XL-3200 leikkuriin, jonka maksimileveys on 2,2, metriä.
–Investointien myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman materiaalivalikoiman. Nyt myös koneellinen muotoonleikkaus eri materiaaleille onnistuu Zündin leikkurin myötä. Erilaiset alinhankintatyöt onnistuvat myös entistä tehokkaammin, kun Oryx-tulostimella voidaan tarvittaessa tulostaa myös rullamateriaaleille, Markku Nevalainen Opastemestareilta kertoo.

Lisätiedot: http://www.opastemestarit.fi ja http://www.xes.fi

Share: